Familie e să aveți grijă unul de celălalt mereu. Familie e să treceți împreună peste toate. Familie e fericire, e viață, e greu. Dar să trăiești singur nu ai cum, nu se poate

Cine a zis că se poate să trăiești în singurătate, puțin probabil că a trăit singur. E imposibil să reziști lumii și greutăților fără a ști că cineva te va susține, că cineva mereu va fi acolo, alături. Asta și face diferența dintre oameni fericiți pe scurtă durată și oameni împliniți sufletește. Familia e mai mult decât casă și mai mult decât atașament. E să te regăsești în povestea celuilalt. E să vrei să trăiești pentru o fericire comună.

Veți trăi momente diferite. Veți cunoaște supărări și griji. Veți fi uneori îndepărtați și uneori prea diferiți. Dar întotdeauna veți avea încredere unul în celălalt. Veți fi siguri că și ziua de mâine vă va găsi împreună. Veți fi o familie. Cei care trăiesc cu secundele și spun că asta le asigură fericirea se vor greși. Cei care vor fi alături doar când vor gândi ei că e bine vor greși și ei. Nu vor ști cum e să trăiești ca o familie. Iar în familie nu găsești indiferență. Nu găsești nici uși închise. Nici ură.

Familia e pasiunea de a trăi viața împreună. E să primești plăcere de la fiecare moment, de la fiecare comunicare, de la fiecare sărut. E să beți cafeaua în doi dimineața și să aștepți să vină seara să stați de vorbă. E să aveți grijă de copii și de visurile voastre. E să vă delectați de la fiecare clipă. E să fiți fericiți, indiferent de orice.

Familie e să aveți grijă unul de celălalt mereu. Familie e să treceți împreună peste toate. Familie e fericire, e viață, e greu. Dar să trăiești singur nu ai cum, nu se poate. – citat cu autor anonim