Fă tot posibilul ca femeia cu aceste calități să devină soția ta

Ea va fi diferită. O vei remarca dintre alte mii de femei și vei dori atât de mult să-i cucerești inima. Vei simți emoții necunoscute până atunci, de parcă întreg Universul este un fir de praf în mâna ta. Vei îmbrățișa această nouă provocare.

Ea îți va schimba viziunea asupra relației, asupra felului de a te apropia de o femeie. Vei distruge singur zidurile construite în jurul inimii tale, dorind să te descopere așa cum ești, cu bine și cu rele. Să nu existe vreodată motive pentru distanțare.

Ia-o de soție pe femeia care nu are pretenția să te schimbe, înainte să te cunoască cu adevărat. Acea femeie bună la inimă, care înțelege valoarea unui cuvânt și frumusețea unui gest. Ea îți iubește felul de a fi, mici detalii care fac diferența.

Iubește femeia care îți permite să fii sensibil. Să poți plânge pe umărul ei, fără să fie interpretat gestul. Să poți fi caraghios uneori, dar autentic. Să-i poți vorbi despre toate lucrurile de care îți pasă, știind că nu vei fi criticat sau pus la zid.

Ia de soție femeia, pentru care căsătoria nu este o obligație. Ea iubește viața, se iubește pe sine, știe cine este și ce vrea de la această lume. Omul care vine în viața ei este nu este scopul vieții, ci o parte importantă din ea, o completare a felului de a fi.

Fii cu femeia alături de care poți visa. Care nu-ți va anula dorințele, judecându-le. Dimpotrivă, te va susține necondiționat, atunci când tu vei dori să cedezi. În timp, ea va ajunge să te cunoască atât de bine, va aduce bucurie în inima ta.

Ia-o de soție pe femeia care crede în tine

Căreia nu va trebui să-i demonstezi mereu ceva. Ea este conștientă de valoarea relației, știe că este nevoie de doi oameni pentru a reuși, vrea să reușiți. Această încredere îți va da aripi, te va motiva să fii mai bun, mai prezent, mai implicat.

Ia de soție pe femeia care va lupta alături de tine. Nu va reproșa când ceva nu merge bine, acuzându-te că nu ești bun de nimic. Ea își cunoaște valoarea, știe că prin comportamentul ei poate influența starea de bine a relației, viitorul comun.

Fii cu femeia care emană bucurie. Care prin atitudinea ei te provoacă să amplifici această bucurie, să o împarți la doi. Ea te va privi cu blândețe și în același timp cuceritor, vrând să-ți spună că totul va fi bine, că vei reuși, că împreună veți reuși.

Ia de soție femeia, care va putea trece peste o ceartă. Nu există relații fără neînțelegeri, diferența o face felul în care se trece peste aceste momente mai puțin plăcute. Sunt femei care se folosesc de asta pentru a acuza și sunt femei care rămân alături.

Ia de soție femeia care știe să se bucure de viață. Cu toate greutățile, ea vede lucrurile pozitive în fiecare zi, ea îmbrățișează zâmbetul oamenilor și împarte la fel de mult zâmbet. Ea vrea să fie mai bine și este prima persoană care schimbă ceva în acest sens.

Ia de soție femeia care e aproape de sufletul tău, nu de portofelul tău. Care îți va rămâne aproape, când vei avea totul și când vei rămâne fără nimic. Căsătorește-te cu această femeie specială, unica ta.

© De Vorbă cu Tine