Fă-ți timp și pentru tine

Când a fost ultima dată când ai lăsat deoparte tot și ai purtat de grijă sufletului și inimii tale? Când a fost ultima dată când ai trăit liniștea în deplinătatea ei? Când ai găsit fericirea în motive create de tine? Când ai știut singură ce vei face în ziua următoare? A fost demult? Atunci îți zic doar atât: fă-ți timp și pentru tine!

Ieși mâine dimineață la o plimbare și simte aerul proaspăt al acelei dimineți. Bea o cafea și trăiește aroma ei. Citeșe o carte minunată și primește plăcere de la lectură. Mergi la evenimente care-ți provoacă imaginația sau te învață ceva bun. Călătorește de una singură, acolo unde sufletul tău se va regăsi. Mănâncă ceva bun, pur și simplu pentru că-ți place. Fă-ți timp pentru tot ce nu te lasă îndiferentă. Fă-ți timp pentru un „mulțumesc” spus din suflet. Fă-ți timp pentru recunoștință. Fă-ți timp pentru oameni care prețuiesc timpul tău.

Lasă toate grijile într-o parte și concentrează-te pe ce este mai important. Oferă hrană spirituală sufletului tău și informații benefice creierului tău. Găsește fericirea în lucruri mici și nu uita de planurile tale de-o viață. Fă tot posibilul să fii împlinită cu tine, mulțumită de tine și atunci vei avea și oameni corecți în jurul tău. Și mereu, pentru armonie și împăcare, fă-ți timp și pentru tine!