Fă ce-ți spune inima, nu ce-ți spun alții

Fă ce crezi acum și ce simți acum! Poate că ți-au spus-o mulți, dar de câte ori ai ținut cont de asta? De câte ori te-ai trezit dimineața și ți-ai spus că de acum înainte vei asculta de inima ta și de sufletul tău și atât. Vei păstra în tine doza de încredere și speranță și de fiecare dată când te vei îndoi de propriile decizii, vei ști că oricum ele au fost cele mai bune. Pentru că au fost ale tale. Înveți din greșelile proprii și te bucuri de momentele tale de fericire, nu-i așa?

Alții nu te vor înțelege la fel de bine și alții vor dori să implice partea lor de lume în lumea ta. Ajungi apoi să nu te recunoști și să nu înțelegi de ce ai spus așa și de ce ai decis într-un anumit mod. Și-ți dai seama că cineva cândva ți-a șoptit să te oprești sau să cedezi. Cineva cândva te-a îndemnat să lași anumite visuri deoparte. Cineva te-a întors din drumul tău. Iar tu ai procedat greșit ascultând.

Până și sfaturile au o limită. Ele niciodată nu trebuie ă depășească propria ta părere și propria percepție asupra lucrurilor care te afectează. Tu decizi, tu îți asumi lecțiile. Acționezi după cum îți spune inima și nu cei de lângă. Pentru că așa va fi fericirea ta sau regretul tău. Pentru că doar așa vei putea să mergi înainte.

Fă ce-ți spune inima, nu ce-ți spun alții!

Foto: adevarurilevietii.ro