Fă aceste cinci lucruri la prima întâlnire și vei primi ceea ce cauți!

Cu toţii ne-am deprins să judecăm oamenii şi starea generală a lucrurilor, în special, la prima întâlnire. Spre finalul acesteia, ni se pare că niciodată nu ne vom găsi iubirea. Dar ne înşelăm. Dacă ambii parteneri ar respecta o etică comportamentală corectă la prima întâlnire, atunci lucrurile ar merge mult mai bine. Iată cele 5 reguli-cheie pentru o primă întâlnire perfectă:

Încetează să arăţi atât de fals, fii tu însăţi!

În primul rând, nu e nevoie să-ți fie rușine de felul tău de a fi. Este necesar să te simţi bine în propria ta piele. Trebuie să-l interesezi pe partenerul tău potenţial, să îţi descopere personalitatea. Arată-i părţile tale valoroase, dar fă-o sincer şi modest. Nu uita că ai nevoie de o persoană cu care vrei să fii adevărată, nu una în preajma căreia să porţi măşti.

Nu-ţi fie frică de „dialoguri goale”

Nu e nimic greşit în analiza generală a unor subiecte generale, precum sunt condiţiile meteorologice sau situaţia politică actuală a ţării, etc. Toate aceste lucruri determină finalitatea comunicării voastre, făcând-o „mai adevărată”. Important este să păstraţi limita şi să nu vă aprofundaţi prea mult, indiferent despre ce subiect n-aţi vorbi.

Dacă mai vrei să o/îl vezi, spune-i despre asta!

De ce să ascunzi faptul că ai reușit să simţi o conexiune faţă de această persoană? Este un lucru rar, dar atât de frumos. Nu vei face absolut nimic greşit dacă o să-i spui, chiar dacă ea/el nu împărtăşeşte aceeaşi impresie. Nu are niciun sens să tinzi spre aparenţa unei domnişoare greu-accesibile. Nu te face să arăţi prea bine.

Întreabă-te: îţi poţi imagina viitorul alături de această persoană?

De acord, este deja prea mult să-ţi imaginezi nunta şi să-ţi numeri potenţialii copii la prima întâlnire. Dar nu e nimic greşit în a încerca să gândești un viitor al vostru comun. Dacă stilul de viaţă şi interesele lui sunt radical diferite de ale tale, atunci poate e mai bine să renunţi la el cât nu e târziu… Întotdeauna, gândeşte practic!

Încetează să tot speri

Te-ai săturat să aştepţi când te va apela sau când îţi va scrie, în sfârşit, un mesaj? Atunci fă-o tu! Scrie-i, sună-l, invită-l undeva, etc. În acest fel, vei demonstra că ai ambiţie, dar cel mai important – sinceritate. Detaşează-te de orice convingeri sociale false şi FII TU ÎNSĂŢI!

Sursa :