Există un tip special de iubire, care te va ajuta să fii TU şi să iubeşti cu adevărat

Ce este iubirea?

Pe câţi oameni există, pe atâtea definiţii. Dar un singur lucru este cert – există mai multe tipuri de iubire şi mii de modalităţi în care ele se manifestă.

Un tip despre care vom vorbi în acest articol este cel în care te simţi iubit astfel încât îţi aminteşte de TINE, de acel TU pe care l-ai şi uitat.

Acesta nu e sentimentul care te consumă şi îţi aprinde toate simţurile. Dimpotrivă. Asta e iubirea care te ajută să vezi mai calm şi mai clar lucrurile. E atunci când simţi cum dragostea te cuprinde din toate unghiurile.

Aceasta e dragostea care te face să te simţi special. Ea îţi aminteşte cât de mult valorezi. Îţi aminteşte că eşti unic.

Asta se întâmplă atunci când întâlneşti persoana care te vede pe tine, anume pe tine. Persoana care nu încearcă să te schimbe sau să te distrugă şi să te construiască de la zero.

Vei simţi această iubire doar lângă omul care te provoacă se devii mai bun. E vorba de dragostea care te face să iubeşti doi oameni concomitent, pe cineva special şi pe tine însuţi.

Aidoma unui magnet, suntem atraşi de astfel de parteneri. Cei care ne-ar ajuta să ne redescoperim.

Sursa :