Există un asemenea tip de bărbat – el niciodată nu își înșală femeia iubită

Sunt bărbați care se cred centrul Universului, având pretenția să ceară de la femeie emoții sincere, implicare și devotament, pe când la rândul lor nu au habar ce înseamnă asumare, empatie. Ei vor fi egoiști și manipulatori.

Alături de ei o femeie își va stinge rapid flacăra din suflet, acea dorință vie de a construi, de a crea împreună ceva special. Nimic nu va funcționa, atunci când în loc de cuvinte sincere va auzi doar reproșuri.

Dar există și acel bărbat responsabil, matur emoțional. El a trecut prin viață, a avut parte de anumite experiențe sau pur și simplu a fost educat corect. Acst bărbat nu vine în fața femeii cu cerințe și așteptări exagerate.

El doar vrea să ofere iubire. O iubire asumată, corectă, înțeleaptă. El va fi la polul opus al comportamentului manipulator: va empatiza cu femeia iubită, îi va asculta grijile, o va ajuta și o va susține de fiecare dată.

A ales să fie fidel pentru totdeauna femeii de alături. El știe că pentru o relație sănătoasă nu este suficientă prezența, nu este destul să bifeze câteva îmbrățișări. E nevoie de implicare constantă, de multă încredere.

Există așa bărbat, care înțelege cât de creatoare poate fi energia femeii, dacă în inima ei descoperă iubirea. Dacă primește siguranță din partea partenerului. Dacă este convinsă că acest om nu o va trăda a doua zi.

El știe să fie conectat la relație

O femeie trebuie cucerită de fiecare dată, nu doar la începutul relației. Trebuie protejată și susținută în fiecare zi, nu doar când bărbatul are chef. Altfel lumina din ochii ei se va stinge și dorința de a fi iubitoare pentru omul ei va dispărea.

Bărbații care cred că un buchet de flori oferit prea rar poate rezolva problema. Dar problema nu se ascunde în acest dar, ci în atitudinea bărbatului. Degeaba îi face surprize și îi spune cuvinte frumoase, dacă faptele demonstrează contrariul.

Este inutil ca bărbatul să ceară de la femeie recunoștință, atunci când are un comportament oscilant, când se gândește în primul rând la binele personal. Nu poți să construiești sentimente de recunoștință din nimic.

Un bărbat trebuie să-și surprindă iubita oricând, ascultând-o, având grijă de sufletul ei, respectându-i alegerile. Deși aceste comportamente trebuie să fie o normalitate, nu un motiv de surprindere. Prea mult egoism, prea puțină empatie.

Dacă bărbații ar fi mai conștienți de valoarea relației, dacă ar fi mai conectați la lumea femeii, ar înțelege că implicarea lor este spre binele lor. Cu cât mai iubitori vor fi, cu atât mai iubitoare va fi partenera. Iată un adevăr simplu.

Există un asemenea timp de bărbat, care a înțeles cât de important este devotamentul, prezența, grija, asumarea. El nu fuge niciodată de responsabilități. El imspiră și creează, alături de femeie.

© De Vorbă cu Tine