Există un asemenea tip de bărbat – el niciodată nu își înșală femeia iubită

Unii bărbaţi cred cu tărie că toate treburile într-o gospodărie trebuie să stea pe umerii femeii. Pentru că aşa au fost ei crescuţi, pentru că aşa au făcut bunicile lor: femeia monitorizează gospodăria, iar bărbatul munceşte. 

De ce treburile gospodăreşti ar fi doar o datorie a femeilor? Şi atunci, ce este masculin? A bate un cui în perete? Un bărbat nu face acest lucru în fiecare zi.

O familie sănătoasă asta are: respect şi înţelegere reciprocă. Ambii soţi vin de la serviciu, împreună pregătesc masa, apoi se relaxează împreună. Femeia nu este obligată să stea singură toată seara la aragaz, să se ocupe singură de copii. Cred că un bărbat adevărat ar vrea să aibă alături de el o femeie frumoasă, dar nu una chinuită de treburile casnice. Iar acest lucru este, în primul rând, grija bărbatului. Dacă el nu îşi ajută soţia, ea nu va avea nici timp, nici puteri nici pentru ea, nici pentru soţ. Şi atunci, ce fel de soţ şi apărător ar fi bărbatul, dacă nu îşi poate ajuta femeia iubită? 

Bărbaţii ar trebui să înţeleagă că nu soţiile lor s-au schimbat, dar atitudinea lor faţă de ele. În timp ce înainte de nuntă femeile primeau flori, cadouri, complimente de la bărbaţii iubiţi, acum bărbaţii vin acasă după muncă, aşteaptă ca soţia să le gătească cina, iar ei stau la calculator sau TV. În weekend abia aşteaptă să iasă cu prietenii, sigur fără soţii. Ea, în tot acest timp, e ocupată cu treburile gospodăreşti: gătit, curat, spălat, călcat, copii. 

Când a fost ultima dată când i-ai dăruit soţiei un buchet de flori?

Fără vreun motiv anume. Când ultima dată ai invitat-o la o întâlnire în doi? Femeile trebuie întotdeauna impresionate şi cucerite. Femeia şi după nuntă rămâne aceeaşi femeie care ai ales-o odată şi pentru totdeauna. Merită aceeaşi atitudine ca şi atunci când v-aţi cunoscut. Dacă ai crezut că după căsătorie soţia trebuie să tragă întreaga gospodărie pe umerii săi, să crească copiii, să aibă grijă de tine, iar tu doar să îi zâmbeşti de pe canapea, trebuia să îţi angajezi o menajeră.

Este nechibzuit să speri că soţia ta îţi va fi recunoscătoare pentru indiferență. Faptul că soţia ta are propria părere şi că gândeşte absolut diferit de tine, nu înseamnă deloc că nu înţelege nimic. În familie sunteţi doi, şi ambii trebuie să lucraţi la fericirea propriei familii, să creaţi propriile reguli şi tradiţii. 

Fiecare bărbat ar trebui să facă ceva special pentru soţia lui.

Să o iubească mult, să o respecte, să o ajute, să o protejeze. Să o susţină, să îi spună complimente, să-i ofere flori. Nu este dificil, principalul lucru este să îţi iubeşti sufletul pereche, să i te dăruieşti şi să lucrezi asupra relaţiei zi de zi, an de an. Atunci şi femeia îi va da bărbatului său de trei ori dragostea, atenţia şi grija sa. 

De ce să rişti cu ceea ce ai construit împreună cu femeia iubită atâţia ani? Dacă iubeşti cu adevărat o femeie, nu mai ai nevoie de altcineva. Iar dacă nu mai iubeşti, fii bărbat. Fii sincer. Recunoaşte-i soţiei cu sinceritate şi mergi pe calea pe care o doreşti.

Ce poate fi mai frumos, decât, peste ani, să vină ziua în care ambii să mergeţi ţinându-vă de mână. Ea să fie la fel de frumoasă şi să vă iubiţi la fel de mult. 

Există un asemenea tip de bărbat – el niciodată nu își înșală femeia iubită. El este iubitor, grijuliu și atent. El va fi iubit cu adevărat, fericit și împlinit alături de ea, iubirea vieții lui.