„Există și bărbați care iubesc sincer, bărbați adevărați!”

Îmi plac poveștile de dragoste fericite, povești de la care poți învăța să fii mai iubitor, mai bun, mai alături de omul drag. Apreciez femeile care recunosc calitățile bărbatului lor. Apreciez bărbații care sunt corecți.

Ea are un mesaj scurt despre el. Mi-a zis că dincolo de cuvinte cel mai important e să simți, dar și să recunoști că iubești.

„Dupa mult timp de cautari si de intalniri cu persoane nepotrivite, destinul mi l-a adus pe omul meu in viata mea. El e barbatul care m-a invatat ce inseamna sa iubesti cu toata puterea mea si sa nu renunt oricat de greu ar fi la persoana iubita. Langa el am invatat sa ma gandesc inainte de toate la binele lui, la fericirea lui.  

Ii multumesc lui Dumnezeu si tuturor celor care au facut posibila intalnirea noastra.

El e barbatul langa care si in mijlocul razboiului m-as simtii in siguranta, cel care ma iubeste, ma iarta si ma face fericita. El stie sa ierte, sa-mi spuna o vorba buna atunci cand sufletul mi-e impovarat, stie sa fie alaturi de mine, ma iubeste si atunci cand merit cel mai putin. Am renuntat si as renunta oricand si la orice pentru el.
Nicio secunda nu as putea sa regret ca l-am ales pe el dintre toti. El e omul meu, el e cel mai minunat!

P.S. Pentru momentele neplacute sa ma ierti omul meu, dar sa nu te indoiesti niciodata de iubirea mea!

p.p.s. Iar voi nu renuntati asa usor, luptati daca aveti pentru cine si nu o sa regretati nimic!! Exista si barbati care iubesc sincer, barbati adevarati!”