Există și băieți cărora nu le este frică să te ia de mână când sunteți lângă alte fete

Există iubitori și lași. Există îndrăgostiți și indiferenți. Există bărbați de încredere și amărâți. Există cei care-ți vor dori corpul și cei care vor fi fericiți să te aibă alături. Dintre ei, doar cei care te vor iubi cu adevărat nu-și vor ascunde sentimentele și vor căuta să se mândrească de faptul că ești a lor în fața întregii lumi. Vor păstra fericirea doar pentru voi doi și imaginea fericirii pentru lumea toată. Ei vor fi bărbați buni și anume de unul de acest fel să te atașezi.

Mai există băieți care nu te invită la cină, gândind de fapt că după ea vor urma momente dulci. Mai există băieți care își respectă alegerea și vor fi mândri că te țin de mână, indiferent cine va fi în fața voastră. Cei care vor ascunde relația, cei care te vor păstra doar pentru ei, insinuând că preferă intimitatea, mint în cel mai direct mod. Ei fie vor avea o altă fată, fie nu vor avea nimic serios cu tine. Așa, un flirt și-o noapte în doi. De ei să te ferești.

Mai există băieți care au curajul să treacă peste părerile și bârfele lumii și decid să poarte de grijă iubirii voastre. Mai există băieți care nu vor fete de ocazie și fac tot posibilul să păstreze fata pe care o plac și lângă care se simt fericiți. Mai există băieți care nu profită de naivitatea ei. Dimpotrivă, o încurajează, o susțin și, în pofida oricărei piedici, îi sunt aproape. Există băieți care știu ce vor de la relația în care sunt, și asta pe departe nu e sexul. Există băieți responsabili și sinceri. Există băieți care au grijă de fetele lor și nu le este teamă să fie alături oriunde și oricum. Pe ei să-i prețuiți!

Există și băieți cărora nu le este frică să te ia de mână când sunteți lângă alte fete.

Foto: weheartit.com