fb

Există o compatibilitate perfectă în dragoste între aceste semne zodiacale

Există cupluri care se potrivesc atât de bine, de zici că sunt făcuți unul pentru celălalt. Acesate comptabilități pot fi analizate și din perspectiva semnelor zodiacale:

Berbec

Cei mai buni parteneri: Săgetător, Vărsător, Gemeni, Leu. Pentru Berbec, dragostea este o pasiune fierbinte, el își alege partenerul și îl cucerește. O relație va dura mai mult timp dacă partenerul îl poate ține interesat pe Berbec.

Taur

Cei mai buni parteneri: Rac, Capricorn, Pești, Fecioară. Taurul este un adevărat stăpân în dragoste. Dacă investește putere și emoții într-o relație, Taurul așteaptă la rândul său reciprocitate din partea partenerului.

Gemeni

Cei mai buni parteneri: Leu, Balanță, Vărsător, Berbec. Gemenii sunt foarte curioși. Se căsătoresc repede și divorțează ușor pentru că mereu sunt în căutare de senzații tari. Gemenii sunt atrași de parteneri veseli și interesanți.

Rac

Cei mai buni parteneri: Fecioară, Taur, Scorpion, Pești. Pentru Rac, elementele de Apă și Pământ sunt cele mai compatibile. Racii sunt foarte emotivi.

Leu

Cei mai buni parteneri: Balanță, Săgetător, Gemeni, Berbec. Elementul puternic al acestui Semn Zodiacal este Focul, iar Leul adoră să se împrietenească cu reprezentanți acestui element.

Fecioară

Cei mai buni parteneri: Scorpion, Taur, Rac, Capricorn. Fecioara este practică în ceea ce privește iubirea. Ea cere partenerului său fidelitate, loialitate, onestitate și claritate.

Balanță

Cei mai buni parteneri: Săgetător, Vărsător, Leu, Gemeni. Balanța aparține elementului Aer, de aceea este cea mai compatibilă cu alți reprezentanți ai acestui element. Balanța poate avea relații interesante cu Săgetătorul și Leul și menține armonia în orice. Balanța este adorabilă și flexibilă.

Scorpion

Cei mai buni parteneri: Capricorn, Fecioară, Rac, Pești. Dar dintre toți, Scorpionul cel mai bine interacționează cu Peștii. Nici relațiile cu reprezentanții elementului Pământ nu sunt rele. Scorpionul este unul dintre cele mai neplăcute semne din punct de vedere emoțional.

Săgetător

Cei mai buni parteneri: Leu, Balanță, Berbec, Vărsător. Reprezentanții acestui Semn interacționează cu Semnele aeriene. Cei născuți sub acest Semn de obicei sunt oameni foarte cinstiți.

Capricorn

Cei mai buni parteneri: Fecioară, Taur, Scorpion, Pești. Capricornii sunt disciplinați și mereu se gândesc la acțiunile lor înainte de a lua o decizie finală. Uneori, Capricorni pot fi violenți și pesimiști.

Vărsător

Cei mai buni parteneri: Balanță, Săgetător, Berbec, Gemeni. În ciuda numelui său, Vărsătorul aparține elementului Aer. Este atras de Gemeni și Balanță, iar pentru a obține energie, Vărsătorul apelează la elementele de Foc. Vărsătorul este unul din cele mai prietenoase Semne, este sincer și independent. Uneori poate fi imprevizibil și oarecum detașat de toate.

Pești

Cei mai buni parteneri: Rac, Taur, Scorpion, Capricorn. Peștii, datorită naturii lor, pot foarte bine combina visarea cu practica. Se simt mai aproape de Taur și Fecioară, iar aceștia la rândul lor îi învață pe Pești cum să se bucure de lucrurile simple și le oferă liniște sufletească.

Source :