Există o anumită vârstă când femeia trebuie să fie frumoasă ca să fie iubită

Nu confunda dragostea cu admirația. Sau respectul cu emoțiile pe care le trăiești doar când ești îndrăgostit. Nu iubești găsind potrivită o rochie pe corpul unei femei, cum nu iubești din solidaritate sau nevoie. O femeie are nevoie de dragoste ca de aer, mai ales când trece un timp și ea începe să se gândească la familie și relații serioase. Când vrea alături un bărbat corect. Un bărbat care să vadă dincolo de fizic. Un bărbat pe care să-l iubească fără să se întrebe în fiecare zi de ce. Pentru că în suflet va avea deja răspunsul.

La început pentru o femeie e simplu. De ea se îndrăgostesc bărbați tineri și mai trecuți prin viață și caută să o cucerească, să flirteze cu ea, să îi promită o mulțime de lucruri și toate să rămână cuvinte.  Tânără fiind, bărbații o iubesc pentru frumusețe și mai toți rămân la o margine de pat, fără a căuta să atingă o margine de suflet. Pentru ei contează cum se mișcă și cât de repede o pot cuceri. Fetele de cele mai multe ori cad în plasă și ajung să iubească la nebunie, singure neștiind în esență pentru ce. Apoi vin lecțiile de viață. Apoi se adună experiențe. Apoi ea se oprește și înțelege că cel mai mult are nevoie de dragoste. De-o sinceră și reciprocă dragoste.

Abia atunci femeia devine femeie. Atunci ea își dorește ca cel puțin să trăiască o relație frumoasă și, dacă lucrurile merg bine, să construiască împreună o familie, să aibă copii. Ea înțelege care e rostul ei și ce vrea cu adevărat de la omul ei. Ea știe că frumusețea nu se numără în mărimea la sâni, ci în puterea dragostei. Ea atunci devine frumoasă pentru că e iubită, pentru că bărbatul ei drag o vrea atât de mult în viața lui. Diferența de vârstă și de experiență transformă o femeie, îi adaugă înțelepciune și puterea de a alege. Cu zece ani în urmă ea alegea la nimereală și credea că frumusețea ei contează cel mai mult. Acum ea alege împreună cu el și se crede frumoasă pentru că are parte de dragoste. Așa-s femeile și niciodată nu trebuie să compari o fată de 18 ani cu o femeie de 30.

Există o anumită vârstă când femeia trebuie să fie frumoasă ca să fie iubită. Apoi vine vârsta când femeia trebuie să fie iubită, ca să fie frumoasă. – citat cu autor anonim