Există 5 tipuri de trădare, dar una dintre ele este cea mai dureroasă

Există 5 tipuri de trădare, dar una dintre ele este cea mai dureroasă:

Trădarea din motive de răzbunare

E cea mai dureroasă trădare. Oamenii trădează ca să îi facă pe cei dragi să sufere la fel cum şi ei au suferit. Să îi rănească pe cei apropiaţi aşa cum şi ei au fost răniţi. Sau poate chiar mai rău… Poate că ei nu au fost trădaţi atât de tare, dar aleg o cale de răzbunare mult mai rea.

Trădare din incapacitatea de a iubi

Unii vor să iubească. Încearcă să o facă, doar că nu reuşesc. Construiesc relaţii şi sunt convinşi că aceasta şi este dragostea. Dar în interiorul lor simt, ştiu că nu este aşa. Nu vor să facă rău, nu vor să provoace suferinţă, doar vor să afle, să ştie dacă pot şi ei iubi cu adevărat. De aceea se întâlnesc cu altcineva. Ei doar caută dragostea adevărată pe orice căi posibile şi imposibile.

O trădare dependentă de situaţie

Acest lucru se întâmplă atunci când o persoană este devotată partenerului său, îl iubeşte mult, dar când apare o ocazie, profită şi trădează. Exemplu: atunci când soţul se află în deplasare, acolo întâlneşte o femeie, are o idilă cu ea, fără să ştie soţia. Ştie că este departe de casă, că este o situaţie minunată. De ce nu? Iar când revine acasă, este din nou cel mai iubitor soţ.

Trădarea din nevoia de aprobare

Unii oameni sunt mai nesiguri decât alţii. Mult mai nesiguri. Atunci când sunt într-o relaţie, parcă totul este bine. Dar iată că nu este suficient de bine…Ei simt că au nevoie de aprecieri, de aprobarea cuiva. Nu se simt bine. Au nevoie de cineva care să le confirme că ei cu adevărat sunt buni, nu doar partenerul să le spună asta. De aceea trădează, pentru a fi apreciaţi de cât mai multe persoane.

Trădarea din cauza neînţelegerilor cu partenerul

Atunci când apar probleme într-o relaţie, este nevoie de comunicare. Problemele trebuie discutate şi rezolvate. Dacă nu se primeşte, unul trebuie să plece, dar să nu trădeze! Doar că unii oameni anume acest lucru îl aleg să îl facă: să trădeze. Atunci când sufleteşte se îndepărtează de partener şi sunt dornici de a fi cu cineva, ei trădează. Ei încearcă să suplinească, să umple golul din inimă şi găsesc scuze pentru a se convinge pe sine înșişi mai întâi că au făcut ceea ce trebuia. Vor dragoste. Şi o obţin pe orice căi…

Sursa :