Există 5 grupuri de suflete, unul dintre care este sufletul tău

Tot ceea ce ne înconjoară este creat din energie absolut pură. Această energie este materialul din care constă totul din jurul nostru, din întreg universul. Noi, oamenii, ne-am materializat pe această planetă dintr-un motiv anume, fiecare având scopul său important. Deși fiecare din noi a venit în lume cu propria misiune, totuși, într-un fel sau altul, suntem conectați indirect între noi.

Dar asta nu este tot: suntem aici și acum ca făcând parte a unor grupuri ale sufletului, fiecare având motivații și obiective similare. Conexiunea dintre oamenii din aceste grupuri este unică și se manifestă în absolut tot. Iată cele 5 tipuri de grupuri ale sufletului cărora noi, oamenii, le aparținem:

Grupul 1

Suntem conectați între noi în acest grup, deoarece suntem creați din aceeași energie. Cu ajutorul acestei energii există un contact continuu al fiecăruia dintre noi, dar și al întregului grup cu universul. Această legătură continuă nu se întrerupe niciodată.

Toate gândurile, alegerile și acțiunile noastre au un impact absolut extraordinar atât asupra propriei noastre energii, cât și asupra energiei pe care o oferim. Se pare că absolut tot ceea ce facem, fie bine sau rău, afectează lumea. Nici o acțiune a noastră nu trece fără urmare în întreg universul.

Grupul 2

Aceste suflete sunt cele care împărtășesc păreri similare cu noi. Sunt aici, alături de noi, pentru a învăța, exact la fel. Acesta este motivul pentru care căile pe care le parcurg se intersectează adesea cu ale noastre. Acestea pot fi persoanele cu care lucrăm, persoanele cu aceleași interese sau cei dragi.

Uneori poate fi chiar și străinul de care ne ciocnim întâmplător, dar care ne poate oferi cel mai mare ajutor în cea mai rea zi a noastră. Comunicarea noastră poate începe de la câteva cuvinte banale, dar care generează într-o prietenie foarte strânsă.

Grupul 3

Aici fac parte sufletele cu care avem în comun genele noastre: familia în care ne-am născut, oamenii care ne sunt rude. Cu toții suntem uniți de faptul că am venit pe-acest pământ în circumstanțe similare și cu capacități similare.

Grupul 4

Un alt grup al sufletelor pereche este grupul de câteva suflete, fiecare dintre ele fiind conectat la noi prin legături care se pot extinde mult mai adânc decât familia. Aceste suflete sunt cele care ne ajută să ne trezim la viață, să creștem, să devenim mai buni, mai perfecți. Ele sunt sufletele care mereu vor fi acolo și vor oferi sprijinul lor, indiferent despre ce nu ar fi vorba.

Grupul 5

Atunci când un suflet se reîncarnează în mai mult decât un corp, acest lucru duce la formarea sufletelor gemene. Această unire nu se limitează la relații de dragoste exclusiv romantice. Astfel de oameni se adună la un loc cu un scop bine definit. Spre binele întregului univers.