„Eu nu sunt acea fată, care va privi împreună cu tine seriale”

Nu sunt din acele fete cărora le place să privească seriale. Nu sunt din acele fete cărora le poți suna la trei dimineața și să le chemi la tine, pentru că ți-e trist. Mie nu poți să-mi spui: „Închide ușa și fii cu mine, cât merge acest film.” Eu nu voi sta pe loc să privesc 35 de serii și să mănânc pizza.

Sunt acea fată care va fi de acord cu orice nebunie de-a ta… trăită în doi. Pune-mă pe genunchii tăi și povestește-mi despre viața ta, despre trecutul tău, despre cei mai buni prieteni din universitate. Hai să ne plimbăm. Vom arunca cu pietre în râu. Sau hai să ne urcăm în mașină și să mergem undeva departe. Hai pur și simplu să pornim muzica și să mergem.

Îmi vei spune despre ceea ce te face fericit. De exeplu, despre cum ai câștigat un concurs local sau despre cum l-ai învățat pe fratele tău mai mic să prindă pește. Haisă aprindem un rug. Ne vom juca în cărți, vom face o listă la tot ce ne dorim.

Vreau aventuri comune, să avem despre ce să ne amintim. Aș vrea ca într-o zi să privim cu drag un album plin cu fotografii. Voi sta alături de tine, mâna ta îmi va mângâia spatele și alta îmi va arăta amintiri. Un zâmbet larg îmi va lumina fața.

Nu am nevoie de banii tăi. Am nevoie de timpul tău. Nu sunt împotriva îmbrățișărilor pe canapea sau a filmelor, dar vreau ca astea să nu fie rutina noastră. nu vreau ca televizorul să-ți acopere vocea.

Uneori voi primi plăcere de la simplul fapt că voi fi alături de tine. Să simt bătăile inimii tale. Nu-mi trebuie mereu senzații extreme. Uneori pur și simplu vreau să fiu seara alături de tine și de prieteni dragi.

Vreau să știu despre acele lucruri care te reprezintă. Despre ce regreți cel mai mult, depsre alergia ta la păpădii, despre faptul că anotimul tău preferat e toamna, despre cum ți-ai fracturat un deget când erai mic.

Vreau să pui în fața mea sarcini grele. Să-mi schimbi viziunea despre religie și politică. Să mă înveți să schimb o roată, să spun „salut” în șase limbi, să lovesc mingea corect.

Vreau să trăiesc cu tine ca într-o aventură. Să încrustăm inițialele noastre pe copac. În fiecare dimineață să ne trezim îmbrățișați. Vreau să fiu motivul pentru care te simți tânăr. Motivul pentru care iubești viața. Vreau să fiu mai mult decât fata cu care pur și simplu privești televizorul.

via: adme