Eu iubesc un singur bărbat, iar ceilalți mă ajută să-l iubesc și mai mult

Eu iubesc un singur bărbat. Iubesc timpul petrecut alături de el, lumea lui, seriozitatea și glumele pe care mi le spune, iubesc gândurile și cuvintele cu care mă surprinde, iubesc viața trăită alături de el, iubesc felul în care mă surprinde și mă provoacă, iubesc nebunia și tăcerea lui. Ceilalți nu mă interesează. Ceilalți, prin felul lor de a fi, mă conving și mai mult că iubesc un om potrivit. Omul meu!

Eu iubesc un singur bărbat. El mă ajută, el mă înțelege. El mă susține mereu și fericire mai multă nu găsesc decât în brațele lui. Am încredere în el. Am toată dragostea lui. Ce să am eu de la restul? Ceilalți nu sunt decât oameni trecători, neispirați, pe alocuri falși. Ei niciodată nu mi-au înțeles sufletul și nici dorințele. Ei nu au vrut să mă păstreze. Ei nu au încercat să lupte pentru dragostea mea. Dar el a făcut-o. El e bun. El e al meu.

Eu iubesc un singur bărbat. Eu iubesc puterea lui și slăbiciunea lui, trăită lângă mine. Iubesc pentru ceea ce mă face să fiu alături de el. Știu că avem un viitor comun, știu că avem dorințe comune, știu că ne unește atât de multe. Sunt fericită.

Eu iubesc un singur bărbat, iar ceilalți mă ajută să-l iubesc și mai mult. – citat cu autor anonim. 

Foto: enoivinhas.com