Eu eram o singură țigară, iar tu voiai un întreg pachet. De asta am și plecat, dragul meu

Atunci când m-ai luat de mână, am crezut că o vei face și a doua zi. Atunci când mi-ai spus că mă iubești, am crezut că e pentru toată viața. Atunci când m-ai adus în patul tău, am crezut că o faci din dragoste. Abia după am înțeles că mâna ta a ținut sute de alte mâini și cuvintele tale de iubire nu sunt decât niște false repetiții. Atunci ți-am întors spatele și am plecat.

Credeai că sunt o naivă, dar altfel decât drăguță cu tine nu eram. Credeai că sunt ca multe altele, dar altfel decât atentă cu bărbați de genul tău nu eram. Când ți-am spus că vreau o dragoste sinceră nu te-am mințit. Când ți-am refuzat cadourile scumpe și gesturile mari, nu am dat greș. Așteptam răspunsuri din partea ta și singurul răspuns a fost că tu ai tot ce îmi doresc? Care tot? Tu nici nu știai ce înseamnă „tot” pentru o femeie. Și nu cred că vei ști vreodată. Dragul meu, tu ești un afemeiat convins, dar nu expert în femei.

Eu eram una dintre multele. Din păcate, tu nu erai nici măcar unul dintre. Te-am înțeles din prima clipă, când mâinile tale îmi căutau picioarele, iar ochii tăi priveau fix spre sânii meu. Și asta fără să am decolteu. Vai, dragul meu, așa ca tine am cunsocut prea mulți ca să nu mă prind. Îți zic doar că într-o zi vei întâlni pe cineva care te va năuci complet cu dragosgtea ei. Apoi ea te va folosi. Apoi tu vei suferi. Atunci ce va rămâne din aerele tale de bărbat cuceritor? Îți răspund: nimic. Rămâi cu bine și nu uita că dragostea trece și prin pat, dar întotdeauna trece și prin inimă.

Eu eram o singură țigară, iar tu voiai un întreg pachet. De asta am și plecat, dragul meu!

Poza: wookmark.com