Există prietenie între o fată și un băiat, doar că unul iubește în tăcere

Prietenie dintre un băiat și o fată. Unii spun că există. Alții spun că nu. Ce cred eu, cea care a avut mai mulți prieteni decât prietene?

Cu băieții mereu m-am înțeles mai bine decât cu fetele. Băieții sunt mai confidențiali și niciodată nu-și vor permite să-ți dizvulge secretele, să te bârfească, să fie invidioși sau să-ți facă un rău. Când eram la liceu prieteneam cu doi băieți. Le spuneam cele mai intime secrete. Petreceam timpul liber împreună. Mă suportau atunci când eram supărată, obosită și enervată.

Erau cei care mă susțineau, îmi spuneau că sunt frumoasă și nimeni nu merită lacrimile mele, că trebuie să cred în visul meu, că voi fi cel mai bun psiholog (era dorința mea după liceu să dau la facultatea de psihologie).

Îmi cereau sfaturi și mereu mă rugau să zâmbesc, spunând că zâmbetul meu poate bucura multe suflete triste. Îi respectam, țineam la ei, îmi erau foarte dragi. Sufletul meu depindea de ei. Dar…. Într-o zi lucrurile au luat o întorsătură radicală.

Bunii mei prieteni m-au pus să aleg dintre ei doi, pentru că mă plăceau și ambii doreau ceva mai mult decât o simplă prietenie. În timp am mai avut prieteni băieți. Doar că de fiecare dată ajungeam la acel nivel când eu sau el își dorea mult mai mult. Uneori mi-am ascuns sentimentele ca să nu-mi pierd un prieten minunat.

Cunoașteți senzația de fluturași în stomac când îți vezi bunul prieten zâmbind sau apare un mesaj de la el? Sau simți că mori în sinea ta când îți prezintă iubita?

Și totuși, cred că există prietenie dintr-o fată și un băiat, doar că unul iubește în tăcere.

Cu drag, Mary!