Ești un om bun sau unul rău? Un test care-ți va spune totul despre tine

Pentru a afla ce se ascunde în sufletul omului, trebuie să atingi un anumit nivel al relației cu acel om. E și mai complicat să clarifici motivele, scopurile, gândurile.

Încearcă să treci acest test interesant. Posibil, anume el te va ajuta să vezi: câte procente de bunătate și câte procente de răutate este în sufletul tău?

Privește atent imaginea și vezi ce îți atrage atenția în primul rând.

Acum vezi descifrarea. 

Ai văzut capul omului

În tine e 80% bunătate și 20% răutate. Ești o personalitate echilibrată. Toată lumea te cunoaște drept un om bun, vesel, comunicabil. Prietenii apreciază la tine aceste calități. Apropiații tăi pot conta pe tine în momente dificile. În același timp știi să spui „nu” și nu te lași manipulat. Ești gata să pedepsești răuvoitorii pe măsură.

Ai văzut corabia 

În tine e 80% răutate și 20% bunătate. Cel puțin așa te consideră cei din jur. Totul din cauza faptului că te-ai obișnuit să spui adevărul în față. Crezi că o critică sănătoasă poate ajuta omul să fie mai bun. Din păcate, cunoscuții ar putea să te urască din această cauză.

Ești un om destul de dur, ar metodele tale sunt motivate. Ești de succes și încrezut în tine, iar asta de asemenea poate deranja pe ceilalți.

Ai văzut marea

În tine e 100% bunătate. Ai un caracter moale și din poate puterile încerci să eviți certurile. Chiar dacă te vor lovi pe obrazul stâng, vei întoarce obrazul drept.

Ești gata să ajuți pe oricine. Bunătatea ta excesivă este folosită de răuvoitori.

Indiferent ce fel de om ești, nu uita să rămâi tu. Și… hai să fim mai buni!

Sursa :