Ești sigură că îl iubești? Iată semnele că iubirea ta faţă de el este, în realitate, falsă şi autoimpusă

Frica în faţa singurătăţii îi provoacă pe mulţi să întreţină relaţii de durată şi chiar să se căsătorească cu persoanele pe care nu le iubesc.

Domnişoarele lasă baltă visurile şi aspiraţiile doar pentru a se afla într-o relaţie. Dar din moment ce simţi că nu eşti cu omul potrivit, asta înseamnă că te-ai impus să îl iubeşti.

Găseşti motive pentru a anula planurile cu el

Poate fi vorba de o călătorie peste hotare sau doar o cină romantică, dar mereu găseşti o mie de scuze pentru a amâna evenimentul. Ai alege să priveşti un film în loc să îţi petreci timpul cu el?

Continui să te convingi că îl iubeşti

Femeilor li se dă uşor acest lucru. În fiecare zi să îţi aminteşti despre calităţile lui şi să te convingi că el merită.

Îi ignori mesajele şi apelurile

Te irită atunci când vezi o notificare de la el? Ignori orice contact, apoi îi spui că erai ocupată şi nu ai observat?

Vrei ca el să termine relaţia

Des te prinzi cu gândul că ai vrea să te părăsească? Poate chiar te comporţi mai aiurea pentru a-i stârni această dorinţă. După asta te simţi vinovată şi rămâi a fi cu el în continuare.

Să te culci cu el e o tortură

Ai încetat să savurezi nopţile petrecute împreună. Te duci târziu în dormitor, zici că eşti obosită sau că trebuie să te trezeşti devreme. Toate astea pentru a-i evita atingerile.

Nu îl cunoşti suficient de bine

Nu pentru că nu ţi-ar fi povestit el, ci pentru că nu îţi pasă. Atunci când eşti întrebată despre el nici nu mai ştii ce să răspunzi.

Nu vezi un viitor alături de el

Chiar dacă sunteţi de mult timp împreună nu îţi faci planuri de viitor alături de el. Doar speri că totul se va schimba de la sine.

Îi urăşti cadourile

Poate fi un inel cu diamant sau o carte, orice nu ar fi te irită. Îi zâmbeşti şi îi spui un „merci” uscat, dar te simţi vinovată pentru ipocrizia ta.

Ai schimbări de dispoziţie prea radicale

Atunci când analizezi totul te simţi deprimată. Apoi încerci să te convingi că te afli într-o situaţie prielnică. Realizezi că nu eşti singură. Pe când în realitate, multe femei celibatare sunt mult mai fericite.

Sursa :