„- Ești a mea. – A ta!”: articol audio care-ți va răspunde la multe întrebări

Ai încercat vreodată să nu asculți de nimeni și să faci așa cum simți tu că trebuie să faci pentru tine și pentru omul de alături? Ai încercat vreodată să lași jos telefonul sau tableta și să mergi la magazinul de flori să cumperi trei trandafiri albi? Așa, pur și simplu, pentru că sunt florile ei preferate. Așa, pentru că o iubești. Oare ea îți va spune că o săruți bine sau rău? Sau pur și simplu va ține minte atingerea, pentru că o săruți tu. Ai încercat să nu-ți pese de timp și motive, dar să ții cont de ce-și dorește celălalt? Să căutați fericirea împreună, nu fiecare separat. Să fiți doi oameni ai aceluiași întreg, nu două jumătăți diferite.

Nu căuta motive. Creează-le. Nu juca o fericire falsă. Începe să-l faci fericit pe omul drag. Trăiește din plin, iar dacă nu poți, pleacă. Dacă îți reușește, transformă fiecare zi într-un motiv de împlinire. Adaugă la cafea două prăjituri cu dulceață. La un sărut, încă trei. La o îmbrățișare, o floare. Pentru că totul e în mâinile tale.

Deschide această secvență audio, ascult-o și lasă-te purtată într-o lume a iubirii sincere, acolo unde el până la urmă va veni. 

Foto: pourmeuf.com