„Este important să găsești pe cineva care privește la lume cu aceiași ochi ca și tine”

Dacă nu ai alături un om care să te iubească așa cum ești tu, nu ai pe nimeni. Dacă nu ai alături un bărbat care să-ți ofere liniște și încredere, nu ai pe nimeni. Dacă nu ai alături o femeie care să-ți fie cu adevărat alături, sinceră și iubitoare, nu ai pe nimeni. Dacă nu ai alături un suflet care să vrea același lucru de la relația voastră, nu ai pe nimeni. Nu ai ceea ce nu te susține și nu împărtășește același scop în viață. Niciodată nu vei construi relații din o femeie ce vrea stabilitate și un bărbat căruia încă îi mai umblă ochii după fuste. Niciodată nu vei avea familie fericită dacă el e acolo, prezent și corect și ea știe doar să reproșeze și să critice. Niciodată nu vei fi fericit dacă trăiești nefericit. Dacă unul vrea aventură și celălalt căsătorie. Dacă unul construiește și celălalt distruge. Dacă sunt împreună dar privesc în direcții diferite. Niciodată.

Este important să găsești pe cineva care te vrea alături indiferent dacă ești în toane bune sau nu prea. Îndiferent dacă ești acolo sus, om realizat sau ai căzut. Indiferent dacă ai mașină cu patru roți sau mergi pe jos. Indiferent de toate astea, omul tău să fie alături. Este important să ai pe cineva care te va susține, te va cunoaște și te va motiva. Dacă nu acum, peste ani de zile de relație vei găsi vital un cuvânt bun, un sfat, un umăr, o soluție. Vei vrea să stai dimineața la o cafea alături de jumătatea ta și să vă faceți planuri pentru toată ziua. Sau pentru o viață înainte. Vei dori seara înainte de somn să vă spuneți de bine și de toate lucrurile care s-au întâmplat. Vei simți nevoia să te destăinui și celălalt să te asculte. Chiar dacă după ani nu veți fi la fel de nebuni și la fel de însetați după iubire, veți avea și alte momente care să vă unească. Vă va fi la fel de dor unul de celălalt. Veți împărți nu doar dragostea, dar și lumea construită împreună. Dacă nu va fi această lume, veți trăi cu gândul la altceva sau altcineva. Veți fi nefericiți.


roman_articole_pozaComandă noua mea carte, romanul „În umbra pașilor tăi” pe Libris (Livrare Gratis în România) sau Bestseller (Livrare Gratis în Moldova și Internațional).


Este important să găsești pe cineva care să te iubească necondiționat. Indiferent dacă o să îl cauți o zi sau o viață. Se merită. Este important să iubeșt necondiționat. Indiferent dacă iubești un om bogat sau unul sărac, unul frumos sau nu prea, unul deștept sau mai puțin, îl iubești, e omul tău și aveți același planuri de viitor. Este important să găsești liniște lângă cineva. Nebunii vei trăi alături de mulți, dar liniștea pe care o vei trăi ghemuită la pieptul cuiva o vei simți prea rar. E important să lași de la tine uneori. Să cedezi. Dar și să-ți cunoști visurile. Este important ca alături de cineva să nu te simți pe plan secund, nici superior. Este important să vrei să faci la fel ca și celălalt când vine vorba de scopuri comune și de relație și să faci asta. Este important să iubești. Ba nu, este vital să iubești. Și să fii iubită.

Este important să găsești pe cineva care privește la lume cu aceeași ochi ca și tine. – citat cu autor anonim