„Este absurd să crezi că un bărbat nu poate fi fericit lângă o singură femeie!” Afirmații care-ți vor descoperi tainele iubirii

Dacă un bărbat este isteț, carismatic și cu un fizic atrăgător, femeia nu se va interesa de trecutul lui, ci de planurile lui de viitor.

Despre femeia îndrăgostită, cu o sensibilitate aparte a vorbit Honore de Balzac, care a reușit să sesizeze întreg farmecul feminin și să îl releve prin intermediul unor imagini stilistice excepționale.

Când pășește, femeia se prezintă în cel mai fermecător mod, fără a-ți permite însă să o decodifici.

Dacă o femeie râde de soțul ei, înseamnă că nu îl mai iubește.

Niciun gest de afecțiune din partea femeii nu poate fi pervers.

O femeie care se va ghida de rațiune, nu de sentimente, este una defectuoasă. Ea va avea toate imperfecțiunile unei amante pasionale. Acest tip de femeie nu va avea milă, iubire, bunătate.

Voi sfătui bărbații să adopte codul moral al cavalerului. Să fie în serviciul tuturor, dar să o iubească doar pe una.

Doar ultima iubire a femeii poate fi comparată cu prima iubire a bărbatului.

Bărbatul va pierde, dacă nu va câștiga nimic. Femeia va ieși învingătoare, dacă nu va pierde nimic.

Femeia adoră să cucerească bărbații care aparțin altor femei.

Este absurd să crezi că un bărbat nu poate fi fericit lângă o singură femeie. Ar fi atât de lipsit de logică precum am spune că un muzician are nevoie de mai multe viori pentru a interpreta o melodie.

Femeii îi este specific să dovedească imposibilul prin intermediul posibilului și să nege evidentul, bazându-se pe intuiție.

Cine se laudă că principiile lui sunt de neclintit este nevoit să meargă întotdeauna pe un singur drum. Însă el va fi un prost dacă va acționa astfel. Nu există principii, există evenimente. Nu există legi, există circumstanțe. Cine va conștientiza acest adevăr, va domina asupra celor neștiutori.

Sursa :