Energia feminină costă scump! Iată de ce femeile creatoare de energie sunt cele mai dorite și prețuite

O femeie tânără și minunată are un bărbat. Ei se iubesc reciproc. Cel puțin așa spun ei, mai ales că își fac tot felul de promisiuni în public. Poate că există și unele fapte care ar demonstra dragostea. Doar că ele rămân necunoscute pentru femeie.

El decide totul de unul singur. Ce anume decide nu se știe.

Reparația o face ea. Despre problemele sale ea le povestește prietenelor, pentru că el este inaccesibil tot timpul.

Femeia nu este întrebată ce o doare și cum poate fi ajutată. Doar problemele femeii nu pot fi de proporții mari. Așa crede el.

În schimb, el aruncă promisiuni gingantice în ce privește planurile pentru viitor și tot felul de declarații romantice.

Și uite că ea tot așteptă acțiuni.

Undeva mai trăiește o femeie bună și inteligentă. Ea, la fel, are relații cu un bărbat. Pe lângă acest bărbat ea mai are doi copii adolescenți și un fost soț.

Dar acum ea are relații serioase cu un alt bărbat. Ele au înaintat până la etapa la care el îi repară mașina. Însă el era atât de altruist până a vedea bonul de la salonul de servicii auto. Apropo și patul pe care ei dorm împreună, l-a cumpărat ea.

Și mai există o femeie, mai puțin bună, după părerea altora. Toți cred astfel pentru că ea nu are bărbat. Dar ea are prieteni bărbați. Adică relații fără iubire platonică sau trupească.

Ea nu are parte de cuvinte goale și promisiuni fără număr. Există doar un prezent confortabil și real. Unul dintre prieteni i-a reparat mașina, altul a ajutat-o să monteze patul ei nou.

Ce le oferă în schimb? Ceea de ce au nevoie ei: o discuție unul la unul, puțină atenție și grijă.

De ce ei au nevoie de asta? Pentru că ea cunoaște prețul energiei sale. Iar energia ei este extrem de scumpă.

Sursa :