Ele îşi ascund cu grijă emoţiile, dar în realitate sunt cel mai gingaş semn al zodiacului

Spune-i ce gândeşti şi gândeşte-te ce îi spui! Nu are vreo importanţă dacă cel născut sub Semnul Fecioarei este partenerul, prietenul, sau chiar membrul familiei tale, trebuie să cunoşti 10 lucruri despre reprezentanţii acestui Semn Zodiacal:

1. Fecioara este pasională

La început poate fi foarte reţinută, însă din momentul în care începe să se simtă în siguranţă, ea se relaxează şi îşi deschide sufletul. Se dedică în totalitate relaţiei, rămânând fidelă partenerului.

2. Fecioara este foarte sensibilă

De aceea ea face tot posibilul să îşi ţină emoţiile sub control. Le ascunde atât de bine, că deseori afli despre toate chiar în ultimul moment. Este important ca Fecioara să se simtă în siguranţă şi atunci va putea vorbi despre sentimentele ei cu calm. Este foarte important pemntru ea să fie ascultată.

3. Fii fanul Fecioarei

Unii cred că Fecioara este prea critică în raport cu ceilalţi, dar nici nu ne putem imagina câtor critici se expune ea însăşi. De aceea are mereu nevoie de susţinerea noastră.

4. Vorbeşte-i ce gândeşti şi gândeşte ce vorbeşti

Fecioara nu iubeşte să presupună şi urăşte jocurile psihologice. De aceea, cel mai tare iubeşte sinceritatea. Doar că ei adevărul trebuie spus cu mare atenţie.

5. Iubesc să „respire” aerul vieții

Mereu Fecioara simte că are nevoie de spaţiu, de puţină libertate. Iubeşte să fie alături de oameni, dar şi să fie independentă. Este nevoie de a găsi un echilibru atunci când petrecem timp alături de Fecioară.

6. Ordine, muncă şi iar ordine

Pentru Fecioară este un chin să audă despre creativitatea murdară. Trebuie să îi arătăm că putem face ordine măcar în viaţa noastră, pentru că ea iubeşte ca totul să fie în regulă.

7. Fecioara este foarte harnică

Este harnică în munca pe care o face, în hobby-urile sale, în relaţii. Este mândră de asta şi nu suportă oamenii nepăsători care fac totul pe dos. Dacă va fi mulţumită, va oferi în schimb afecţiune şi grijă.

8. Devotamentul

Devotamentul este o calitate foarte preţioasă a Fecioarei. Ea va rămâne alături de partenerul său până la sfârţit, indiferent de situaţie. Dacă îşi va da seama că într-o relaţie doar ea este cea care iubeşte, va pleca. Nu înainte de a-i oferi persoanei dragi mai multe şanse de a schimba situaţia.

9. Fecioara are o intuiţie bună

Ea mereu spune adevărul, dar şi se poartă corect cu cei din jur. Simte când este minţită, mereu începe discuţiile pe subiecte neplăcute. De ea nu poţi ascunde nimic.

10. Fecioara vrea să fie răsfăţată

Ea însăşi nu poate face acest lucru. Puţine Semne ale Zodiacului pot oferi atât de multe şi în același timp au atât de puţină grijă de propria persoană. Pentru Fecioară este extrem de important să fie răsfăţată.