– El te-a ajutat să-ți găsești fericirea? – Da. Atunci când a plecat

Unii oameni vin în viața noastră ca o experiență, alții ca o predestinare. Unii ne susțin, alții ne doboară. Unii ne dau puteri, alții ne dau de înțeles să avem încredere doar în noi. Unii te învață ceva abia când pleacă. Te ajută să faci concluziile necesare și să mergi mai departe. Cu unii e prea greu și prea dureros. Vei fi cu adevărat fericită abia când ei nu vor mai fi nici în amintirile tale.

Uneori ești într-o relație și îți dai seama că doar finalul ei te poate elibera. El nu e cel pe care ți l-ai dorit, tu nu ești cea care te-ai visat mereu alături de un bărbat. Devine frustrant pentru ambii. Tu plângi, el se simte aiurea. Și atunci când te întreabă într-un sfârșit cu ce te poate ajuta, tu nu poți decât să-i răspunzi: pleacă. Așa va fi cel mai bine pentru ambii. El își va găsi fericirea la brațul altei femei și tu îți vei găsi dragostea de mână cu altcineva. Mulțumești pentru tot ce a fost și pleci.

Nu bărbații sunt cei răi într-o relație. Nu întotdeauna ei sunt cei indiferenți și lași. Pur și simplu uneori nu e să fie. Nu vă potriviți. Nu aveți aceleași visuri. El nu te poate ajuta pentru că orice gest al lui va fi luat drept interes. Dacă nu iubești, nimic nu se mai leagă. Atunci de ce să forțezi o relație și așa expirată. De ce să continui agonia a două suflete. Tot ce poți tu să faci e să pleci. Tot ce paote el să facă e să te lase să pleci. Așa ambii aveți o șansă la fericire. Fiți sicneri unul cu celălalt, indiferent ce se ascunde în spatele acestei sincerități.

– El te-a ajutat să-ți găsești fericirea? – Da. Atunci când a plecat.