El se va atașa și mai mult de tine, dacă îi vei trimite aceste mesaje pline de iubire

Atunci când un bărbat îți demonstrează în fiecare zi cât de asumat și conectat emoțional este, când alege să-ți îmbrățișeze sufletul și să alunge îndoielile din inima ta, când face tot posibilul să descoperi recunoștința alături de el, știi că totul are rost.

Lași lucrurile să se întâmple firesc, lași cuvintele sincere să vă apropie cu adevărat, lași mesajele să aducă și mai multă încredere între voi. Când este departe de tine, când simți o emoție puternică, când îți este dor, îi vorbești despre lumea voastră.

„Îmi este dor de tine și te vrea alături”

Distanța nu este un obstacol, o modalitate de a te îndepărta de el, o șansă pentru a trăi altă aventură. Alegi să fii aproape, chiar și când nu este lângă tine. Alegi să-i spui cât de important este pentru tine și cât de mult contează prezența lui.

Un mesaj spus din suflet poate face diferența, poate păstra atașamentul emoțional, poate oferi și mai multă încredere. Fii lângă acest om, lasă-l să simtă emoția ta, spune-i cât de mult îți dorești să-l vezi lângă tine, să alungi dorul de el.

„Sunt foarte mândră de tine, dragul meu”

Nu e nevoie de multe cuvinte, pentru a demonstra unui bărbat că îți pasă și-l consideri omul tău. Acea încredere, acea admirație sinceră, acea recunoștință și deschidere vor face diferența, îl vor provoca să răspundă cu iubire și devotament.

Renunți la egoism și alegi să-l apreciezi pentru felul lui de a fi, pentru eforturile pe care le face de dragul vostru, pentru curajul de a merge prin viață asumat, pentru realizări și visuri. Ești mândră și fericită că este partenerul tău.

„Te ador și te iubesc”

Să-i vorbești despre iubire și emoții adevărate nu este niciodată plictisitor sau prea mult. Să trăiești omul și relația nu este nepotrivit. Lasă un mesaj profund să ajungă la inima lui, lasă-l să știe cât de mult contează pentru tine.

Nu ascunde emoția și nu căuta să profiți de sentimentele lui. Construiește o lume a voastră având iubirea mereu aproape, transformă cuvintele în motive de recunoștință, vorbește-i despre bucuria de a simți profund.

„Îmi pasă”

Nu e vorba despre un mesaj superficial, despre un interes ascuns. Este felul sincer în care alegi să empatizezi, să-i spui că indiferent de orice vei rămâne aproape, vei găsi soluții, vei ajuta și vei păstra liniștea din suflet.

Îți pasă de el, de emoțiile lui, de relația voastră, de tot ceea ce se întâmplă. Îți pasă atunci când are nevoie de tine aproape și când trece printr-un moment mai complicat. Îți pasă și nu lași provocările să anuleze încrederea dintre voi.

”Mă faci atât de fericită, ești cel mai bun bărbat”

Starea ta de bine este o prioritate pentru el. Atunci când îi confirmi că tot ceea ce face aduce iubire și bucurie în inima ta, când răspunzi cu afecțiune și dor la toate gesturile lui frumoase, când ești recunoscătoare pentru tot, îl apropii.

Îl motivezi să construiască, să-și dorească mai mult decât o aventură, să te vrea aproape pentru toată viața. Vorbește-i cu drag despre sentimentele tale, fii sigură că sunt sincere și nu cauți să profiți de el. Atunci vei descoperi un bărbat iubitor, de încredere, grijuliu și responsabil.

© De Vorbă cu Tine