El i-a promis că o va păstra pentru totdeauna în inima lui. Ea nu știa că acolo e doar un hotel amărât

S-au cunoscut și s-au plăcut din prima zi. La prima întâlnire, ea și-a adus toate speranțele, el niște flori cumpărate în grabă. Ea l-a privit plină de încredere, el i-a privit decolteul și ochii au început să-i sclipeasă. Ea a sperat de la început să stea o viață lângă inima lui, el a sperat cât mai repede să o aducă în pat. Ea iubea, el dorea și atât.

Apoi au urmat promisiunile. Zeci, sute de promisiuni despre o viață de vis, despre povestea lor pe care o vor trăi mulți ani fericiți. Se părea că și-a învățat discursul, că l-a spus de atâtea ori și altor fete. Partea tristă că așa și era. Ea însă nu avea cum să caute prin detalii, era prea sinceră și îndrăgostită. El i-a jurat credință și ea l-a crezut. El a cucerit-o și ea s-a oferit lui. El a continuat acest show murdar și ea de fiecare dată îi găsea scuze. El cu fiecare zi era mai indiferent, spunea că e plictisit de ea. Biata fată îl implora să rămână. El a găsit câteva scuze ieftine și a plecat. Ea a căutat un loc în inima lui și nu a găsit. Era plin cu secrete și zeci de suflete rănite. Atunci ea a înțeles, iar lecția era învățată pentru totdeauna.

Dragi femei, nu vă lăsați mințite de câteva cuvinte spuse în grabă. Nu încercați să vă atașați de un suflet gol. Una e să să trăiești o dezamăgire de moment și alta e să-ți rănești inima și să nu mai poți schimba ceva după aia. Fiți atente cine e alături de voi: un profitor sau un bărbat corect. Aveți grijă de sufletul vostru, de gândurile voastre, de dorințele și visurile ce vă determină soarta. Nu vă lăsați provocate de un afemeiat. Fiți voi corecte. Fiți sincere. Și încercați să aveți încredere doar în cei care merită.

El i-a promis că o va păstra pentru totdeauna în inima lui. Ea nu știa că acolo e doar un hotel amărât. – autor anonim