El, pentru mine nu este doar un „El”

El, pentru mine nu este doar un „El”, pentru mine este mai mult, pentru mine este omul care m-a făcut să renasc din propria cenușă (ca pasarea Phoenix). El îmi dă putere, el îmi vindecă chiar și cele mai minore răni, spunându-mi cele mai frumoase expresii. Uneori mi-aș dori să fim doar noi doi, să se opreasca timpul în loc, pentru a ne bucura unul de celălalt, așa cum merităm! Uneori comunicam doar din priviri, limbajul corpului comunică pentru noi, uneori nu ne sunt necesare cuvintele pentru a arăta ce simțim unul față de celălalt, printr-o simplă atingere demonstrăm multe și de fapt asta e esențialul.

Mulți se întreaba ce este fercirea?! Pentru mine fericirea este atunci când il vad ca radiaza de fericire, când are acel zâmbet tamp, când îl știu fericit, când se bucură ca un copil mic de ceea ce îi ofer și poate că nu îi ofer momentan atât cât merită, asta pentru că mi-e frică… mi-e frică să nu dau tot ce am mai bun din mine pentru el, mi-e frică de eșec, de dezamăgire. Am intrat unul în viata celuilalt cred ca printr-o minune, când amandoi aveam nevoie de un acel cineva care să fie pe sufletul nostru, care să ne înțeleagă, să ne accepte așa cum suntem și cu defecte și calități, dar așa cum a intrat, viata ne pune la încercare, nu ne lasă să dăm frâu sentimentelor, să facem ceea ce simțim cu adevarat, nu să ne limităm.

Pentru noi, chiar și acele momente puține petrecute împreuna sunt diferite de la o zi la alta, pentru că, cu cât trece timpul sentimentele noastre se dezvoltă și avem nevoie mai mult unul de celălalt, e inevitabil! Tânjim după o îmbrațișare, după un sărut, după acea privire, după acea strângere de mână, după acel zâmbet, după tot ce ține de noi.

M-a intrebat daca m-am îndrăgostit?! Pentru mine, nu este doar o simplă îndragostire, pentru mine este mai mult, sunt sentimente ce nutresc în mine pe zi ce trece, sentimente inexplicabile, care mă face sa radiez mereu de fericire, mă înalță spre cele mai înalte culmi, mă înalță spre un loc doar al nostru ! În ciuda a tot, oare el, chiar mă poate face atat de fericită? Oare el, chiar există? El este un alt „El”, El este special!!