El părea ideal, dar s-a dovedit a fi groaznic: iată câteva indicii pe care nu trebuie să le ignori

L-am cunoscut online și m-am îndrăgostit la prima noastră întâlnire. Părea pur și simplu extraordinar: drăguț, simpatic, amuzant și sexy. Realitatea însă lăsa de dorit. Aveam ochelari roz care nu-mi permiteau să văd clar lucrurile.

Iată cele 7 indicii pe care nu trebuia să le ignor:

1. Părea trist în toate pozele

O persoană care niciodată nu zâmbește în poze de regulă stârnește anumite întrebări. Ar putea fi din dorința de a părea misterios. Dar în cele mai dese cazuri, pur și simplu nu e un om binevoitor.

2. Se simțea prea confortabil

Când l-am invitat pentru prima oară acasă, s-a întins pe canapeaua mea și a pus picioarele pe măsuța de cafea, după care a pornit televizorul. Atunci părea un gest obișnuit, însă era un gest de-a dreptul brut și urât.

3. Încerca prea mult să mă impresioneze

Era foarte carismatic și drăguț. Venea din alt colț al orașului ca să îmi dea flori. Mă chema la vila părinților… după a treia întâlnire. Adesea dădea dovadă de o amabilitate falsă.

4. Cuvintele sale nu corespondau realității

Cu timpul am început sa observ că tot ce îmi povestea despre sine, despre caracterul său, nu părea astfel în realitate. Mă tot hrănea cu speranțe false.

5. Vorbea despre bani

Deja la a doua întâlnire mi-a zis ce salariu are. Se lăuda sau… drept cine mă lua?

6. Se lăuda cu problemele sale

Cred că știi cum e când cineva se plânge pe problemele sale, dar în realitate se laudă cum le rezolvă.

7. Nu îmi respecta limitele

Atunci când îi ziceam că nu ne putem vedea, încerca în tot felul să mă convingă. Atunci când a venit la mine acasă, a intrat in dormitorul meu fără a bate la ușă. La început îmi plăcea această încăpăținare, dar pe urmă am realizat că el pur și simplu nu-mi respecta limitele și regulile.

Ai grijă cine este alături de mine și ce gesturi face. 

Sursa :