fb

El nu vrea o femeie ideală. El vrea de la tine aceste trei lucruri!

Te-ai gândit vreodată cât timp pierzi, încercând să fii femeia pe care el să o vrea?

Cel mai probabil, foarte mult. În primul rând, exteriorul: scopul tău este să arăți atrăgător. Apoi, caracterul: vrei să fii simplă, veselă, interesantă. Dar există ceva: încercând să fii pe placul cuiva, uiți de tine.

Nu poți să te forțezi pentru nimic. Nu poți să fii prada cuiva. El nu va vedea cât de minunată ești, până nu te va pierde. Tu faci totul în locul său, iar el nu apreciază asta.

El va aprecia atunci când se va implica. E un moment foarte important: un bărbat trebuie să depună efort în relație, pentru a obține ceva. Doar așa ei vor aprecia relația și omul de alături.

Chiar dacă ești ideală, el nu te va aprecia. Imediat ce vei fi a lui, se va plictisi. Game over. Atunci cum să te convingi că ești cel aleasa lui?

Multe femei cedează în dragoste. Ele de prea multe ori au avut inima rănită. Ele au încetat să se apropie de un bărbat. Dacă totuși indrăznesc, se îndrăgotesc la nebunie. Devin foarte gingașe și iubitoare. Sunt gata la orice de dragul lui. Dar, făcând asta, bărbatul își pierde interesul. Pentru el este important un lucru: să devină eroul tău.

Bărbații visează la asta încă din copilărie, în mod subconștient. Vor să cucerească, să obțină. Pentru a cuceri inima unei femei trebuie să depună efort, trebuie încredere și calmitate în fața greutăților. Dar pentru început are nevoie de acea femeie, care vrea alături un erou.

Tu însă ești independentă, puternică, poți să faci totul de una singură. Nu ai nevoie de nimeni. Ești iubitoare, sinceră, dar nu ai nevoie de sprijin. Atunci cum să apară în viața ta anume acel erou?

Iată trei modalități să atragi în viața ta eroul: 

1.  Cere ajutor

Orice: să verifice setările telefonului tău, să ajungă la borcanul de pe raftul de sus din magazin. Atunci când va face asta, zâmbește-i și spune-i „mulțumesc”.

2. Primește plăcere avându-l aproape

Permite-i să fie bărbat și apreciază asta. Îți vorbește ore întregi despre mașini? Nu este o problemă. El e bărbat și așa vă completați.

3. Permite-i să merite respectul tău

Eroii iubesc să accepte provocarea. Fă-l să se implice, să facă ceva pentru relația voastră sau chiar pentru tine.

Pentru bărbați este important ca femeia de alături să se bucure de prezența lor, să fie mulțumite, să fie protejate.

Iar tu fă tot posibilul să fii femeia care merită atenția și dragostea lui.

El are nevoie de femeia, pentru care va fi un erou. 

Source :

soulpost