El nu se va schimba dacă îi ceri asta, el se va schimba dacă te va iubi

Orice femeie are în imaginația ei modelul perfect de bărbat. Ea își dorește să fie pentru el muză, inspirație, destin și provocare. În același timp, vrea să-l provoace să devină mai încrezător sau mai iubitor, mai devotat sau mai înțelept, mai ales dacă îl iubește enorm.

Nimeni nu are puterea și nici elixirul magic de a schimba o persoană și de a o preface după bunul plac. Îți vei dori alături bărbatul potrivit, inteligent și iubitor, care să dețină un set de valori și de calități.

Întotdeauna schimbarea a venit de la sine și anume așa și trebuie să se întâmple. Ai apărut în viața unui bărbat deja construit. El  are caracterul său, stilul său de viață, principiile și valorile după care se conduce. El are durerile și dorurile sale.

El are un trecut pe care nu poate să-l ascundă, pentru că face parte din sine. Apariția ta în viața lui a fost absolut întâmplătoare, o ironie a sorții, a naturii sale rebele. Și de aici pornește totul…

Și tu, ca femeie, ai venit în viața acestui bărbat cu propriul tău bagaj de dorințe, nevoi, sentimente, emoții și trăiri. Cu un alt trecut, al tău propriu. Cu suferințe la care nu mai vrei să te întorci. Cu doruri pe care nu mai vrei să le trăiești. Și te îndrăgostești. Și de aici pornește totul…

Vrei să-l schimbi

Să-l modelezi după propriul tău ideal, să-i transformi toate neajunsurile și fricile în calități. Dar asta nu se întâmplă chiar atât de simplu, doar pentru că îți dorești asta. Chiar și atunci când insiști, ameninți, judeci sau forțezi lucrurile.

Un bărbat va accepta să se schimbe nu pentru că îi ceri asta, ci pentru că așa simte el, așa vrea el. O va face doar dacă se va îndrăgosti și el de tine, dacă inima lui își va deschide ușile să te lase să-i intri în toate camerele.

Va fi omul tău, cald și bun

Va analiza toate calitățile, dar și neajusurile sale și va încerca să devină mai bun pentru tine, mai calm, mai înțelegător. Doar din iubire un bărbat va accepta să treacă prin cea mai mare transformare a vieții sale.

El, din bărbatul dur și încăpățânat, va deveni bărbatul atent și calm, grijuliu și iubitor. Nepăsarea și indiferența o va transforma în luptă continuă pentru inima și dragostea ta. Din iubire, el va face orice pentru tine.

Te va susține indiferent de orice situație, îți va respecta deciziile și va face totul ca doar tu să fii unica femeia până la sfârșitul vieții lui.

El, din bărbatul indiferent și nepăsător, va deveni bărbatul căruia îi va păsa cel mai mult. Va deveni matur emoțional, pregătit pentru orice schimbare alături de tine. Pentru tine, își va schimba viziunile, percepțiile de viață, ba chiar și oamenii de alături.

Este o realitate care se va întâmpla numai atunci când inima bărbatului va scăpa de frici, de îndoieli, de durere și va primi în ea iubirea ca pe cel mai mare dar.

© De Vorbă cu Tine