El nu merită nici mesajele tale, dacă face aceste lucruri

Comunicarea cu omul drag pare tot mai simplă. Există numeroase metode prin care poți să fii alături de partener, chiar dacă fizic nu o poți face. De exemplu, să-i scrii mesaje sincere și el să procedeze la fel. Totuși, sunt și cazuri când acest lucru poate dăuna relației.

Iată cinci motive de ce bărbații nu răspund la mesajele partenerelor, acest lucru demonstrând că ea nu este o prioritate pentru el.

1. Este ocupat

Mereu îți dă de înțeles că este ocupat cu ceva. Îți răspunde foarte rar și atunci doar doar ca să-ți spună că nu are timp pentru tine.

2. Nu știe ce să-ți răspundă

Mereu rămâne blocat la întrebările tale. De fiecare dată găsește un argument: nu știe răspunsul, nu știe de ce, nu știe cum. Ar putea fi doar un motiv banal pentru a te evita.

3. Nu vrea să răspundă

Nu vrea să vorbească cu tine, deci nu-i ești atât de interesantă. Posibil că-ți va răspunde târziu sau în altă zi. Atunci trebuie să înțelegi: nu confunda pasiunea de moment cu adevăratele emoții.

4. A uitat

Nu are timp să-ți răspundă, apoi a uitat de asta. Este posibil, dar nu este un argument serios. Dacă el uită, înseamnă că oricum nu-i ești interesantă.

5. El vrea doar corpul tău

El se joacă cu tine. Nu-ți răspunde mult timp, apoi iar te provoacă și-ți propune să vă vedeți. Este un joc din care trebuie să ieși cât mai repede.

Dacă el nu-ți răspunde la mesaje, dacă nu este motivat să-ți dea de înțeles că-i ești importantă, nu trebuie să o faci și pentru el.

Sursa :