El îi făcea în fiecare dimineață cafeaua, dar într-o zi totul s-a schimbat… O lecție de viață!

El îi cumpăra șosete pufoase și în fiecare dimineață îi aducea cafeaua în pat. Ziua, copleșit de singurătatea departe de ea, el îi scria: ”Îmi este dor de tine”.

Ea adora să îl îmbrățișeze. Simțea că în brațele lui se afla întreaga sa lume. Cea mai mare temere a ei era să îl piardă. Atunci viața ei ar fi devenit fadă, iar ea prizoniera monotoniei. În fiecare noapte se trezea să îl învelească cu plapuma și adormea cu zâmbetul pe față, privindu-l dormind.

Într-o zi fatidică destinul i-a despărțit. Motivul a fost o întâmplare nefastă, sau o coincidență. Ea și-a asumat vina pentru un lucru, iar el în acel moment a decis că ea suferă lângă el și este de datoria lui să o elibereze. Soarta fie aduce oamenii împreună, fie îi desparte. Până și fericirea trebuie meritată.

Mai departe scenariul tipic. Distanța i-a înstrăinat. A fost o provocare care a adus prea multă suferință.

Oricine va fi de acord că viața poate fi prea dură uneori. Tragedia a fost însă că ea îl iubea pe el, precum și el pe ea.

Este adevărat că timpul te ajută să treci peste despărțire, dar el nu vindecă rănile provocate de aceasta. Mai ales când motivul este unul atât de absurd și neînsemnat.

Destinul însă le-a pregătit o surpriză. Le era predestinat să se vadă încă o dată după asta, să se întâlnească cu privirile și să înțeleagă că viața are sens doar când sunt alături unul de altul.

A fost  o binecuvântare a sorții. El iarăși îi aduce cafeaua în pat în fiecare dimineață. Iar în timpul zilei ea îi scria: ”Abia aștept să te văd, iubirea mea”.

Cum se întâmplă des în viață, trebuie să suferi ca să apreciezi cu adevărat fericirea. Destinul fie aduce oamenii împreună, fie îi desparte. Până și fericirea trebuie meritată.

Sursa :