El este anume acel bărbat, pe care merită să-l aștepți

Bărbatul care merită așteptat te ține cu mândrie de mână. E bărbatul care vrea să te atingă pentru a-ți oferi un sentiment de siguranță. Alături de el niciodată nu vei avea senzația că ești singură. El va face totul pentru ca mâna ta să fie în palmele lui.

Bărbatul care merită așteptat va ști să îți admire frumusețea ta interioară și exterioară. Tu vei ști că tot ce el îți spune vine din suflet. 

Bărbatul care merită așteptat își respectă promisiunile.

Ultimul lucru pe care ar vrea să îl vadă este dezamăgirea din ochii tăi. Chiar de va greși, va fi primul care se va apropia de tine și își va cere iertare.

Bărbatul care merită așteptat știe că pentru tine familia și prietenii sunt o parte foarte importantă din viața ta. El va dori să creeze cu ei o relație frumoasă.

Bărbatul care merită așteptat va dori să îți facă cunoștință cu familia sa, cu prietenii săi. El este foarte mândru de tine și vrea să te prezinte tuturor.

Bărbatul care merită așteptat nu te va face să te rogi pentru un pic de atenție din partea lui. Pentru tine el întotdeauna își va face timp. 

Bărbatul care merită așteptat nu ascunde sentimentele pe care le are pentru tine. El va face orice ca tu să te simți fericită și împlinită. 

Bărbatul care merită așteptat îți va face viața cât mai confortabilă ca tu să nu duci lipsă de nimic, pentru că fericirea ta îl face fericit și pe el însuși. 

Bărbatul care merită așteptat nu se teme să demonstreze apropierea de tine, indiferent de locul în care vă aflați. El îți demonstrează sentimentele sale prin fapte. Chiar dacă este foarte ocupat, el îți va arăta că ești cea mai importantă persoană din viața lui.

Bărbatul care merită așteptat te va face să te simți cea mai fericită femeie de pe pământ. Cu el întotdeauna vei fi în siguranță, cu el întotdeauna vei descoperi puterea iubirii și vei simți că lumea e plină de culoare.