Ea voia să fie iubită, el voia să fie înțeles

Ea îl găsi cu sufletul răvășit într-o zi rece de toamnă. Ea nu a înțeles cât de mult conta pentru el să fie la rândul lui înțeles. Ea voia doar iubire, o iubire mare, voia să fie iubită. Ea era tănâră și nevinovată, fără aventuri lăsate în urmă, fără lecții e viață, fără regrete. El era partea întunecată a ei. El avea și regrete, și un trecut. El trăia altfel dragostea.

Ambii au vrut să lase de la ei și să caute o lume comună. Uneori se părea că le-a reușit. Se ascultau, se iubeau, se susțineau. Dar cu limite. El nu-i permitea să-i cunoască sufletul, ea nu-i spunea că inima ei poate iubi mai mult. Așa au trăit și s-au trăit un timp. Apoi au început reproșurile. El voia o femeie care să-l cunoacă mai mult decât se cunoaștea singur, ea voia un bărbat care să-l iubească mai mult decât a visat. Așa s-au despărțit.

Uneori iubirile imposibile nu sunt create de oameni, dar de circumstanțe. De situații și trăiri puse cap la cap, care într-un final duc la apariția unor bariere, dincolo de care e greu să treci. Uneori tot ce își dorește o femeie nu e pe potriva la ce își dorește un bărbat. Așa apar contradicțiile și neînțelegerile. Așa el își dă seama că nu o poate iubi și ea înțelege că nu va fi iubită niciodată la fel. Așa decis să nu mai fie împreună. Și cine știe, poate asta e un început pentru noua adevărata dragoste?

Ea voia să fie iubită, el voia să fie înțeles. Până la urmă ea a înțeles că el nu o poate iubi.

Foto: dailymail.co.uk