Ea încă așteaptă mesajul tău cu un: „Hey, îmi este dor de tine…”

A fost frumos. V-ați iubit mult. Fiecare a greșit în felul său. V-ați despărțit. Credeai că ea nu te mai iubește? Credeai că a uitat? Nu, nu a făcut-o. Te-a păstrat în amintirile ei și spera ca într-o zi să-ți recunoști orgoliul.

Dincolo de toate serile reci și gândurile triste, ea mai speră. Vrea îmbrățișările din trecut. Te vrea pe tine, dar altfel. Vrea să fii bărbatul corect. Ea încă mai așteaptă mesajul tău.

Sunt atât de multe relații care se destramă din nimic și sunt atât de mulți oameni dominați de frustrări și supărare care nu se mai întorc înapoi.

Pe când totul ar putea fi mult mai simplu. Oamenii care se iubesc cu adevărat vor depăși dezamăgirile de moment. Ei vor reveni, chiar dacă au plecat într-o zi.

Unii ar spune: dacă iubești, nu te desparți, nu pleci. Însă nu întotdeauna dragostea poate depăși momentele de singurătate și nebunie, de frustrare și rătăcire. De aia oamenii și sunt puternici, să se poată întoarce.

Ea așteaptă să te întorci. Așteaptă să fii alături de ea și să ai grijă de inima ei. De ce nu vine ea? Cu o mie de gânduri și îndoieli, cu inima rănită și așteptări depășite, nu poate face asta.

Tu însă ești bărbat. Poți să-ți recunoști greșeala și să recuperezi ceea ce ai pierdut. Poți să construiești corect de acum înainte.

Împreună puteți fi fericiți. Când te gândești că vă desparte atât de puțin. Răceala ei. Tăcerea ta.

De Vorbă cu Tine