Ea este mereu lângă tine. Nu o răni cu indiferența ta

Femeia care vine alături când ai cea mai mare nevoie de ea are cea mai bună și cea mai mare inimă. Ea nu are un interes ascuns și și este gata să sacrifice multe, doar pentru ca tu să te simți bine. Ea face totul din dragoste și te-ai obișnuit atât de mult cu dragostea ei, încât o accepți ca pe ceva obișnuit.

Ea este femeia care e întotdeauna acolo pentru tine. Puținul pe care îl poți face tu este ca măcar să apreciezi grija și atitudinea ei. Să încerci să devii mai bun și mai înțelegător cu ea și pentru ea.

O astfel de femeie nici nu se îndoiește că așa și ești. Nu o dezamăgi și nu-i frânge inima. Din păcate, de cele mai multe ori bărbații provoacă durere acelor persoane care sunt lângă ei, care îi iubesc și îi susțin. Ei se obișnuiesc atât de mult cu prezența lor, încât încetează să mai fie atenți la ceea ce simt.

Cel mai uimitor lucru este că femeia continuă să iubească un asemenea bărbat și să nu renunțe la el. Chiar și atunci când inima ei se rupe de durere și resentimente, femeia continuă să lupte pentru bărbatul iubit. Pentru relația lor, pentru dragoste.

Deci nu o răni!

Fiecare persoană are limită și răbdare pe care nu ar trebui să treci cu vederea dacă vrei să fii cu femeia iubită. Nu testa răbdarea unei femei care mereu este cu tine, care te iubește sincer și te susține în toate. O asemenea femeie este un adevărat dar al sorții. Ea merită să fie cu cineva care prețuiește dăruirea ei și care pune toată energia și dragostea în relația cu ea.

Ea este femeia care are nevoie de cineva care să o sprijine în momentele de îndoială. Să-i arate calea atunci când ea se simte pierdută. Are nevoie de o persoană sinceră, iubitoare care să înțeleagă că o relație nu este o proprietate, dar un parteneriat.

Prin urmare, dacă vrei ca ea să rămână în continuare o persoană specială pentru tine, nu-i face rău. Nu ucide în ea cele mai sincere și curate sentimente. Nu ucide în ea încrederea ei în tine și dragostea pe care o simte pentru tine.

Niciodată nu răni femeia care te iubește. Tot ce ți se cere este să nu o rănești, să nu-i testezi limitele și să nu o faci să sufere. Privește zilnic în sufletul ei și apreciază adevărata frumusețe pe care ți-o dăruie anume ție. Protejeaz-o de durere și de toate lucrurile care o fac să sufere. Fii bărbatul care iubește sincer, adevărat, cu pasiune.

Sursa :