Ea era ca o zi de vară. Nimeni nu o remarca când era aproape, dar când a plecat toți îi simțeau lipsa

Sunt femei care nu se remarcă prin nimic, dar fără de care nu poți. Sunt femei care îți rămân în inimă pentru mult timp, chiar dacă alții le-ar vedea lipsite de farmec. Sunt femei care îți trezesc fiori prin tăcerea lor și te lasă cucerit prin simplitatea de care dau dovadă. Sunt femei care merg pe stradă și nimeni nu întoarce capul, dar care e suficient să se rețină lângă sufletul cuiva ca să-l cucerească pentru todeauna. Sunt femei pe care le vrei și femei pe care le trăiești.

Niciodată o dragoste adevărată nu o vei trăi cu o femeie de ocazie. Și nici cu o femeie de bani gata. Vei ști că ești îndrăgostit atunci când o vei întâlni și o vei cunoaște pe ea, fata de la etajul 6, simplă și liniștită, cu un aer enigmatic care te va lăsa mască și-ți va întoarce lumea peste cap. Vei avea nevoie de căldura ei. Îi vei simți lipsa odată ce nu va mai fi cu tine și vei spune că asta e iubirea vieții tale. Ea te va schimba ca bărbat fără să vrea. Nu o vei remarca atunci când îți va striga numele și vei alerga după ea când își va promite hotărât să uite tot. Ea era prea tânără și prea sicneră.

Ea era ca o zi de vară. Prezența ei nu era remarcată, dar atunci când o simțeai alături înțeleageai că e o femeie deosebită. Ea își vedea de lumea ei. Ea știa să iubească oricât, dar nu pe oricine și de asta mulți o priveau cu reținere. Ei îi plăceau oamenii sinceri și de asta mulți o ignorau. Ea nu a fost apreciată până nu a plecat. Atunci mulți au înțeles că nu pot fără ea. Că lumea lor era mult mai frumoasă când îi auzeau vocea și îi admirau chipul. Ei au regretat. Ea a plecat pentru totdeauna.

Ea era ca o zi de vară. Nimeni nu o remarca când era aproape, dar când a plecat toți îi simțeau lipsa.