Ea a obosit să aștepte ziua când relația voastră va deveni adevărată

Te-a părăsit… După tot acest timp în care ați fost împreună, ea te-a părăsit și nu se va mai întoarce. Probabil ai crezut că nu va face asta niciodată. Ai crezut că va fi cu tine, chiar dacă niciodată nu ai putut să-i oferi un răspuns clar despre relația voastră.

Te-a părăsit… Acum ești singur. După ce te-a așteptat atât de mult timp să iei o decizie și să faci o alegere, a decis să-și ia viața în propriile mâini și a decis pentru amândoi. După ce a petrecut ani cu tine în această iubire neîmpărtășită și în această relație fără răspuns, te-a părăsit.

Te-a părăsit… Pentru că nu a mai vrut să aștepte să o numește prietena ta, iubita ta și să declari relația voastră oficială. A obosit să aștepte momentul când o vei alege dintre celelalte.

Te-a părăsit… A obosit să aștepte să creezi un loc pentru ea în viața ta, astfel încât să aibă încredere în sentimentele ei și ale tale.

Te-a părăsit… Pentru că această relație a transformat-o emoțional.

A transformat-o în femeia care nu se mai recunoaște pe sine.

Te-a părăsit… Pentru că a înțeles că merită să fie mai mult decât „aproape prietena ta”.

Te-a părăsit… Pentru că aproape toate speranțele ei că tu vei face o schimbare au murit.

Te-a părăsit… Pentru că a obosit să se scuze pentru comportamentul tău, a obosit să se înșele că totul se va schimba.

Te-a părăsit… În sfârșit a găsit curajul să înfrunte adevărul și să meargă înainte. A înțeles că dacă nu va pleca, va rămâne blocată într-o relație care niciodată nu va fi una reală în ciuda iubirii pe care ți-a dat-o.

Te-a părăsit… A realizat că ești cu ea pentru că te simți confortabil, pentru că ești mulțumit că ea te iubește necondiționat fără să ceară nimic în schimb.

Te-a părăsit… Pentru că își dorește o familie, o relație reală, o iubire sinceră. Iar tu nu i-ai putut oferi toate acestea…

Sursa :