Ea a așteptat o viață prințul pe cal alb, dar până la urmă a venit doar poștașul cu pensia

Sunt femei care își modelează un bărbat ideal în minte și apoi îl așteaptă o viață, fără a încerca la rândul lor să schimbe ceva. Sunt femei care cred că totul vine pe tavă și că fericirea într-o relație ține doar de bărbat. Sunt femei care trec nepăsătoare pe lângă bărbați potriviți, pentru că încă mai cred în povești cu prinți care vin să le salveze de lumea asta crudă și rece. Și sunt femei care așteaptă o lună, un an, o viață și apoi regretă că nu au cedat, că nu au ascultat și că nu au înțeles.

Nu există bărbați ideali, cum nu există femei ideale. În schimb, există relații ideale. Dar până să ajungi la acest fel de relație trebuie să înțelegi ceva. Trebuie să poți să accepți un om alături. Să vrei să petreci cu el toate momentele, bune și rele. Să știi că vei rămâne indiferent de orice. Să cedezi uneori, să lupți uneori, să iubești uneori mai mult. Și să aștepți reciprocitate, dar nu obligație din partea celuilalt. Lucrurile sicnere și adevărate vin din interior. Nu ai cum să aștepți un bărbat ideal, dacă nu lucrezi cu tine, dacă nu ești dispusă să evoluezi ca femeie. Cum nu ai relații bune dacă pentur început nu accepți un om în viața ta ca să construiți în doi. Este nevoie de timp pentru dragostea la care visezi și pentru bărbatul pe care să-l adori. Cum și el are nevoie de timp ca să te accepte. Oamenii nu întotdeauna se potrivesc din prima secundă.

Nu aștepta omul perfect. Așteptarea e fără efect în dragoste. Treci prin lecții de viață, învață cine este potrivit și cine nu, recunoaște-ți greșelile sau spune despre ale lui, comunică cât mai mult, ascultă, înțelege, iubește sau lasă. Asta și este viața și nu poveștile uimitoare pe care le găsești uneori prin cărți. În viață nu te așteaptă nimeni și nu întotdeauna merge faza cu suflete pereche care se întâlnesc într-o zi. În viață există acceptare, înțelegere, potrivire și dragoste adevărată. Există posibilitatea să alegi dintre toți pe cel mai bun, așa cum și el te alege. În viață este dorința de a continua împreună. În viață puteți fi doi, în loc de una singură. Trăiește viața, iubește omul tău drag și nu aștepta bărbatul ideal. Ideal e alături de tine.

Ea a așteptat o viață prințul pe cal alb, dar până la urmă a venit doar poștașul cu pensia.