E timpul să-ți schimbi viața

Trăim o viață agitată și nu ținem cont de de cele mai importante lucruri. E timpul să faci o schimbare în viața ta, doar așa vei putea fi un om fericit și împlinit.

 1. Încearcă să mergi cu spatele drept o săptămână. Ți se va îmbunătăți memoria și logica.
 2. Nu bea ceai și cafea două săptămâni. Vei adormi mai ușor, vor dispărea cearcănele. Nu vei mai fi tensionat.
 3. Nu mânca seara, mergi la somn puțin înfometat. Timp de o săptămână vei visa vise frumoase, te vei trezi cu dispoziție. Vei fi într-o stare mult mai bună, nu vei mai dori să rămâi în pat jumătate de zi.
 4. Nu adăuga în bucate două condimentele: sarea și piperul. Vei mânca de 2-3 ori mai puțin. Vei slăbi ( numai kilogramele în plus).
 5. Nu bea băuturi carbogazoase . Vei cunoaște mai bine gustul dulce al apei potabile. Vei avea nevoie de o cantitate mai mică de apă pentru a-ți potoli setea.
 6. I-ați rămas bun de la oameni, spunându-le „La revedere”. Vei vedea cât e de plăcut și ușor să-ți iei rămas bun.
 7. De fiecare dată când îți amintești de un om pe care nu-l placi imagineazăți că-i dăruiești cel mai frumos dar. Te va trata altfel, iar tu îl vei privi cu alți ochi.
 8. Înainte de culcare deconectează calculatorul și televizorul. Îți vei descoperi dorințele și ideile.
 9. Timp de 2 săptămâni vorbește la telefon doar atunci când s-a întâmplat ceva grav. Astfel vei observa că ziua pare să aibă 36 de ore.
 10. Atunci când dorești să fumezi bea un pahat de apă sau mânâcă un măr, o portocală, o banană. După două săptămâni te vei simți mai puternic.
 11. Fă ceea ce te interesează cu adevărat. Vei înțelege că poți mult mai mult.
 12. Petrece-ți timpul cât mai departe de aglomerație, așează-te pe iarbă, nu-ți fie rușine. Doar în tăcere te vei putea asculta.
Sursa :