E timpul să-ți aduci aminte. De tine!

Fiecare relație din care ai ieșit nefericită nu e decât un moment trecător. Fiecare gând neîmplinit e parte din trecut. Ai căutat, ai întrebat, te-ai atașat de oameni mai buni sau mai nepotriviți, ți-ai trăit lecțiile și-ai suferit. Ai îndrăznit să treci dincolo de pretexte și să te dedici fiecărei iubiri, crezând-o adevărată. Ai învățat din propriile experiențe. Ai luptat. Ai plâns. Ai lăsat de la tine. E suficient. E momentul să-ți aduci aminte de tine.

Cine ești tu? De câte ori ai fost fericită? Trăiești cu prezentul? Care a fost ultima zi pe care ai decis să o păstrezi doar pentru tine? Citind, călătorind, trăind un vis, nu contează. Cum înțelegi dragostea și oare o înțelege și cel de alături la fel de mult? Cum e să te implici și să știi că nu e reciproc? Îți pasă? Îi pasă? Ești liberă? Cine ești tu?

Vine o zi când nu ți-e suficient un moment de dragoste. Vrei să găsești veșnicia. Vrei să iubești veșnic. Vrei să nu mai uiți de tine de dragul cuiva. Vrei să fii liberă alături de el. Vrei să îți aduci aminte cum odată îți împlineai visurile. Cum erai împlinită. Cum trăiai prezentul. Vrei un vis sec la un sfârșit de zi, obosită să fii și totuși să zâmbești. Vine o zi când nu vor conta eforturile tale, vor conta eforturile comune. Și dacă ele nu vor fi, să știi că e momentul să te întorci exact în momentul în care ai uitat de tine. Apoi începi totul din nou, dar altfel. Tu să fii altfel. Tu să fii tu!

E timpul să-ți aduci aminte. De tine!

Foto: natashaoakleyblog.com