E firesc să-ți trăiești propria viață, libertate, fericire, până nu vei simți că anume cu acel cineva vrei să împarți totul

Starea de singurătate e temporară și după un moment în care ți-ai băut liniștită cafeaua în colțul de lume doar de tine știut, tot vei dori să îmbrățișezi pe cineva.

Vei visa la voi doi, îți vei face planuri, vei spera și pur și simplu vei dori alături un om de încredere. Un om care să-ți aducă într-o zi liniștea, alături de care să-ți trăiești nebunia. Omul tău, care să-ți spună în cele mai importante momente „sunt alături”.

Sunt femei care nu cedează primei tentații de a fugi cu cineva în lumea întreagă. Ele nu vor fi singure, pur și simplu vor fi mai atente. Vor avea deja suficiente lecții de viață cu final nefericit.

Vor aștepta o iubire sinceră. Vor visa mai mult. Vor crede mai puternic în relații bazate pe devotament. Într-o zi, își vor întâlni sufletul pereche și vor fi fericite.

Pentru ele va conta cine e alături și cu cine împart viața.

Singurătatea nu e o stare, e absența cuiva lângă care îți permiți să nu te simți singur. Iar așa fel de oameni nu sunt mulți. Poate unul la o stradă, poate unul la un milion.

Ca să știi asta, nu e neapărat să te duci în extreme, izolându-te de toată lumea. E firesc să-ți trăiești propria viață, libertate, fericire, până nu vei simți că anume cu acel cineva vrei să împarți totul. Atunci vei spune că toată așteptarea ta a meritat. Că ești corectă și poți iubi cu adevărat. Că ai încredere.

Că el este omul care ți-a adus liniștea și lângă care îți poți trăi nebunia.

De Vorbă cu Tine