,,E de ajuns să apară un certificat de căsătorie sau un inel de logodnă și femeia gingașă dispare”

Femeia e o fire iubitoare, adesea lasă de la ea pentru binele familiei, al relației. Atunci când e domnișoară se răsfață cu un ruj, un parfum, rochițe. Are grijă de ea. E de ajuns să apară un certificat de căsătorie sau un inel de logodnă și femeia gingașă și delicată dispare. Apare o femeie palidă cu părul prins neglijentla spate. E îmbracată într-un maiou larg și o pereche de blugi. Femeia seducătoare s-a transformat într-o femeie invizibilă.

Dragă femeie frumoasă. Soțul tău s-a îndrăgostit cândva de o femeie zâmbitoare, îmbrăcată cu gust și care sclipea, era plină de viață. Unde s-a pierdut ea? Știu că rutina te face să te acomodezi și chiar începe să-ți placă felul în care arăți. Dar asta nu e o scuză. Vă spun aceasta din propria experiență. Am oferit prea multe unor oameni: timp, bani, afecțiune, atenție. Încât uitam de mine. Uitam că meritceva. Uitam să mai fiu o femeie care se iubește. Era preocupată de cea ce simt alții, de sănătatea lor. Luptam ca să-i fac fericiți. Doar că într-o zi mi s-a reproșat că sunt urâtă și fără farmec. Îi era indiferent ce simt eu și nici nu realiza că arăt astfel, deoarece mă dedicam doar eu relației. Nici nu m-a ajutat să-mi amintesc de mine.

Atunci am realizat că eu sunt cea vinovată de toată această situație. Nu mi-am știut valoarea și am pus preț pe alte lucruri inutile. Sfatul meu: nu lua toate greutățile pe umeri tăi, mai cere ajutorul omului de lângă. Fii iubitoare, oferă afecțiunea, grija ta, dar nu uita că exiști.

Cu drag, Mary!