Durerea care ți-a fost provocată de cineva, întotdeauna se întoarce către acel om

Există o lege nescrisă în ceea ce privește lucrurile pe care le facem, cuvintele pe care le spunem și experiențele pe care le avem. Nimic nu se pierde, nimic nu se întâmplă pur și simplu. Totul este interconctat, până la ultimul gest și cuvânt.

Fiecare dintre noi a suferit la un moment dat. Este imposibil să eviți durerea, atunci când trăiești sincer, când iubești din toată inima, când lași de la tine și întâlnești oameni profitori, care doar vor să se folosească de această dăruire.

În acel moment, vrem să ne răzbunăm. Vrem să demonstrăm acelei persoane cât de mult a greșit. Vrem să ne curățăm emoțional de toate relele, de toate cuvintele urâte care ne-au fost adresate. Vrem să simțim cum și celălalt suferă.

Dar nu trebuie să faci asta. Cel care a provocat durere, o va simți la un moment dat, însă nu din partea ta. Universul are grijă ca toate lucrurile negative făcute în trecut să nu rămână în aer, să nu fie uitate.

Așa este mersul firesc al lucrurilor. Tu nu trebuie să porți pică, nu trebuie să-ți încarci sufletul cu invidie, cu gelozie, cu dorințe urâte și cu frici. Pur și simplu ai încredere că va veni o zi, când toate lucrurile se vor aranja la locul lor.

Durerea care ți-a fost provocată de către un om, mereu se întoarce la acesta. Sub altă formă, în altă perioadă, în alt context, dar se întoarce. Poate să fie karma sau o întâmplare o sorții, dar fiecare om primește exact ceea ce oferă.

Este magia energiei acestui Univers

Rănile emoționale provocate vor fi simțite la fel de intens, cuvintele grele spuse vor lovi la fel de puternic. Fie că îți dorești acest lucru sau nu, nimic nu se pierde în vid. Răutatea nu rămâne necunoscută, chiar dacă vor trece ani buni.

Dacă vrei să te răzbuni pe o persoană, oprește-te. Doar îți consumi energia, încercând să joci un rol care nu îți aparține. Doar anulezi șansa la propria fericire. Nu purta cu tine povara altora, lasă-i pe ei să fie responsabili de ceea ce fac și spun.

Atunci când va trăi momente grele, când va întâmpina dificultăți, când se va simți singur, trist și nefericit, acel om va înțelege unde a greșit. Își va da seama care au fost gesturile urâte și va începe un proces personal de vindecare.

Există o diferență între tine și acel om: tu vei îmbrățișa schimbarea. Vei alege să evoluezi, să fii un om mai bun, să înveți din această experiență. Din păcate, unii oameni așa și nu reușesc să învețe nimic din lecțiile vieții.

Ei vor umbla haotic prin viață, de la om la om, de la lecție la lecție, fără a înțelege unde trebuie să se oprească. Ei vor continua să aibă un comportament urât, iar soarta va continua să-i lovească.

Nu trăi în tine dorința de răzbunare. Pur și simplu eliberează din sufletul tău tot ceea ce este negativ. Lucrurile au fost construite în acest Univers în așa fel, încât fiecare să primească exact cât merită. Trăiește acea durere, apoi zâmbește vieții și mergi mai departe.