După gesturi vezi dacă te apreciază. După un sunet – dacă are nevoie de tine. Și numa în timp vezi dacă te iubește

Nu stai când iubești pe cineva. Dacă sentimentele sunt sincere, atunci prin orice mijloace îi vei arăta cât de mult ții la ea și cât de tare vrei să o păstrezi alături. În caz contrar e doar o poftă de minut. Nu demonstrezi prin cuvinte. Fie ești prezent, fie nu. Ea nu își va da seama cât de mult ții la ea doar fiind prezent. Așa că acționezi, participi, cucerești, lupți și într-un final ai aproape.

Și la rândul tău vezi în timp dacă cineva te iubește sau nu. Vezi prin atitudinea și gesturile lui. Vezi prin comportament. E simplu să înțelegi, să simți.  Dacă te apreciază, va găsi potrivit să fie aproape, să facă gesturi frumoase, să te susțină. Dacă are nevoie de tine, va găsi timp și dorință să sune, să scrie. Dacă te iubește îți va demonstra în timp. Altfel nu va demonstra nici cu toate cuvintele din lume sau cu toate motivele.

E nevoie de timp pentru înțelegere și tot de timp e nevoie pentru a demonstra dragostea. În timp te regăsești, lupți și păstrezi alături. În timp te convingi că ai găsit omul potrivit. În timp faci fericit un om și cucerești în fiecare zi. Dacă ai pe cineva drag alături, nu aștepta ca altcineva să-i demonstreze cât de mult îl iubești. Și invers, dacă vrei să înțelegi de te iubește sau nu, vezi prin gesturile, atitudinea și comportamentul său.

După gesturi vezi dacă te apreciază. După un sunet – dacă are nevoie de tine. Și numa în timp vezi dacă te iubește. – citat cu autor anonim