După 10 ani de căsătorie m-am îndrăgostit de… propriul soț. Vă rog, nu uitați să prețuiți ce aveți!

Ea s-a căsătorit la 28 de ani, dar nu din iubire. Mai degrabă din responsabilitatea cauzată de vârsta pe care acum o purta. La început totul era destul de satisfăcător, dar nu suficient de bine ca să poată recunoaște că își iubește propriul soț. 

Pe parcursul a 10 ani s-au despărțit de 3 ori, iar de fiecare dată se întorceau unul la celălalt de dragul celor două fiice pe care le aveau împreună.

Nu era fericită alături de soțul ei și nici măcar nu știa de ce. El avea o moralitate înaltă, un serviciu bun, nu avea obișnuințe negative. Plus la toate mai era și cel mai loial bărbat din univers.

Totuși certurile nu încetau. Și cel mai straniu e că aproape toate erau inițiate de ea, fără vreun motiv temeinic.

Uneori, ea se ducea pe furiș la astrologi și vrăjitoare, sperând să afle că are un destin mai fericit, alături de un bărbat care-i va dărui o iubire autentică. Din nefericire pentru ea, toți îi ziceau că soțul ei i-a fost sortit.

Timpul trecea. Atmosfera din casă devenise insuportabilă, iar copii sufereau din cauza neînțelegerii părintești.

Într-o zi, soții și-au luat inima în dinți și au divorțat.

A început o nouă viață, cariera devenise o prioritate, iar viața personală se mutaseră pe plan secundar. O nouă rutină îi împovărase zilele. Distanța dintre ea și soțul ei nu-i dăruia mai multă fericire, ba chiar o debusolase și mai mult.

Într-o seară ea a fost invitată la o aniversare a unui coleg care o simpatiza de ceva timp. Când acesta a întrecut limita alcoolului, a sărutat-o și a încercat să se apropie de ea mai mult. Ea a evadat în ultima clipă din brațele lui și și-a sunat imediat fostul soț, deși era ora 3 noaptea. I-a spus cât de mult îl iubește și l-a rugat să vină să o ia. În doar 20 de minute el a venit și a îmbrățișat-o.

I-au trebuit 10 ani ca să se îndrăgostească de propriul soț…

E atât de trist că uneori uităm valoarea oamenilor de lângă noi până nu ne ciocnim cu alte realități mai dure, mai contradictorii în raport cu firea noastră.

Vă rog, nu uitați să iubiți viața și oamenii dragi, căci ei contează mai mult decât orice tentativă de evadare din rutină!

Sursa :