Du-te după ea! La naiba, nu mai sta acolo așteptând ca ea să te sune

Du-te după ea! Nu trebuie să aștepți semne venite nu mai nu știu de la ce divinitate sau diferite motive care să-ți demonstreze ceva. Ea nu e un film sau un meci de fotbal pe care-l poți privi și mâine sau poimâne, nu e o piesă pe care o poți pune pe repeat.

Are unicitatea ei, are toate calitățile și valorile pe care le-ai căutat mult timp la o femeie. De nu le avea, nu avea să fii lângă ea. Te-a cucerit și nu intenționat, pur și simplu a fost simplă, a fost ea, nu s-a dat altcineva.

Dacă o iubești – sun-o. Fă-o, lasă orgoliul și mândria, nu trebuie să existe în iubire aceste imperfecțiuni: ele o distrug, o pârjolesc, e ca un incendiu nemilos care ucide orice găsește în cale.

Fii nebun, poate că ea așa te vrea, să o suni la patru dimineața și să-i spui că-ți este dragă sau să strigi pe stradă că o iubești. Iar aici nu dai dovadă de slăbiciune, doar ești sincer și onest, simți ceea ce spui, iubești cu inima și asta e important.

Du-te la ea și arată-i în diferite moduri ceea ce contează cu adevărat. Nu sta cu telefonul în mână tremurând și spunând cu voce pierdută prostii născocite.

Iubirea nu se scrie în mesaje. Ea se simte lângă omul pe care îl iubești sincer. Las-o să se îndrăgostească și ea de tine, dar mai întâi de toate dă-i motive să o facă.

Ajut-o să înțeleagă ce simți pentru ea, spune-i că o vezi frumoasă, chiar dacă ea se complexează cu cele două kilograme adăugate și cu pistruii de pe năsuc. Poate că ești nesigur și pierdut între prea multe întrebări, poate ai emoții, dar nu contează.

Contează ce simți și că nu lași pe altcineva să-i se spună ceea ce ai putea să spui tu: sincer și din toată inima.

„Du-te după ea! La naiba, nu mai sta acolo așteptând ca ea să te sune” -Harvey Milk