Dragul meu viitor suflet pereche. Ai grijă să nu te pierzi în timp ce mă cauți

Dragul meu viitor suflet pereche. Ai jurat că nu mai permiți femei de bani gata în viața ta. Ai zis că nu te mai culci prin paturi străine ca să te trezești lângă femei cărora nici bună dimineața nu ai vrea să le spui. Ai înțeles că dintre toate felurile de dragoste, cea reciprocă nu are termen de valabilitate. Și nici cuvintele sincere în loc de vrăjeală nu încurcă. Atunci ți-ai promis să cauți, indiferent de orice. Atunci ai făcut cea mai mare greșeală.

Pentru că acest “indiferent de orice” îți va schimba felul în care vezi dragostea și te vezi pe tine iubind. Te va transforma într-un sclav al iubirii neîmpărtășite. Iar eu am nevoie de un bărbat puternic, hotărât și, între momentele când îmi va spune un “te iubesc”, gata să ia decizii pentru noi. Eu vreau o iubire matură, cu momentele ei de copilărie, dar trecută de geloziile adolescentine. Vreau să nu te pierzi printre cuvinte și să uiți de fapte.

Dragul meu, atunci când mă vei căuta, să știi că te voi aștepta să trăim un viitor și nu un trecut. Să nu dai de mine comparând toate femeile și alegând-o pe cea mai frumoasă. Sau mai deșteaptă. Sau comparând cu frumoasa din trecutul tău. Asta nu mai e iubire adevărată, e dorința să găsești ceva la fel. Eu însă refuz să fiu copia unui regret. Atunci când mă vei căuta, întreabă-te dacă ai nevoie de asta acum. Dacă ai înțeles cât de serioasă și adevărată poate fi dragostea noastră. Dacă ești gata de o familie. Dacă vrei doar să mă ai în patul tău, te greșești și riști să te pierzi în același cerc vicios. Așa că ai grijă să nu ajungi indiferent înainte să vrei să te implici. Să găsești mai multe întrebări decât răspunsuri. Să vrei imposibilul.

Ai grijă să nu te pierzi în timp ce mă cauți.