Dragul meu, în dragoste nu există incertitudini. Fie vrei să fiu în viața ta, fie nu!

Iubirea este o senzaţie profundă, care trebuie să fie pe deplin experimentată. Ea există doar atunci când suntem gata să ne predăm pe deplin acestui sentiment. În dragoste nu există incertitudini. 

Dacă eşti omul care iubeşte mereu din toată inima, care nu se preface şi și e gata să se implice total, totul este foarte simplu: fie vrei ca iubirea să fie în viaţa ta, fie nu. Nu ai nevoie de o relaţie de o noapte. Nu îți bați joc și nici nu profiți de cineva. 

Ceea ce vrei tu este dragoste adevărată, pură. 

Nu te poți mulţumi cu puținul, ai ceea ce îți doreşti cu adevărat. Ai făcut prea multe greşeli în viaţă. Dar ești puternică, continui să speri, să lupți și să cauți omul potrivit. Când se va întâmpla asta, vei simţi din toată inima. Totul va fi simplu, natural. Nu vei cerși iubirea şi nu vei forța pe nimeni să ți-o dea. 

Iubirea nu este un joc și nici o aventură trecătoare. Nu e tentație și nici durere.  Ea te ajută să trăieşti, să creşti, să respiri, să-ţi fie dor. Iubirea e fericire. 

Ai nevoie de timp să te regăseşti.

Nu poţi accepta în inima ta iubirea, ca mai apoi să o arunci. și nu poţi pierde iubirea pur şi simplu, fără regrete. 

Nu poți să iubești în tăcere. Nu ascunzi iubirea de omul drag. Acest sentiment te ține treaz și puternic și bun. Ești fericit să te contopești, să construiești în doi, să respiri în doi aerul îmbibat cu dragoste. 

Iubirea îţi încălzeşte sufletul. Ea te face să lupți, să vrei mai mult. Așa că, dragul meu, în dragoste nu există incertitudini. Fie vrei să fiu în viața ta, fie nu!